Închide meniul

Mihai Stoica, revoltat după ce a auzit ce salariu are Dorinel Munteanu la Oțelul Galați: „Nu e normal, sub nicio formă”

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 22:47

Reclamă
Mihai Stoica, revoltat după ce a auzit ce salariu are Dorinel Munteanu la Oțelul Galați: Nu e normal, sub nicio formă”

Mihai Stoica, revoltat după ce a auzit ce salariu are Dorinel Munteanu la Oțelul Galați

Colaj Dorinel Munteanu și Mihai Stoica / Profimedia - Hepta

Mihai Stoica a fost revoltat după ce a auzit ce salariu are Dorinel Munteanu la Oțelul Galați. Oficialul de la FCSB a vorbit despre situația financiară a nou promovatei din Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația pregătită de Dorinel Munteanu a încheiat etapa cu numărul 25 din Liga 1 pe poziția a 11-a, cu 31 de puncte obținute de la startul sezonului. Interesant este faptul că echipa din Moldova încă are șanse matematice de calificare în play-off, având în vedere că lupta de la jumătatea clasamentului este foarte strânsă.

Mihai Stoica, revoltat după ce a auzit ce salariu are Dorinel Munteanu la Oțelul Galați

Comentatorul Bogdan Cosmescu a spus că, potrivit informațiilor sale, Dorinel Munteanu ar avea un salariu de 16.000 de euro pe lună, la Oțelul Galați. Chiar acesta a spus că salariul tehnicianului este unul mare, având în vedere că moldovenii au probleme financiare.

„Am auzit că 16.000 de euro ar câştiga Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi. Dacă e adevărat, atunci e o nebunie! Nu neapărat că nu ar merita, dar nu trebuie să câştigi atât când tu ai probleme financiare. Nu poţi să spui că n-ai bani la Galaţi şi tu să iei 16.000 de euro”, a spus comentatorul, la orangesport.ro.

După ce a auzit această sumă, Mihai Stoica s-a declarat revoltat. Managerul general de la FCSB nu concepe cum un tehnician din Liga 1 poate avea un astfel de salariu.

Reclamă

„Nu e normal ca în fotbalul românesc un antrenor să câştige 16.000 de euro net lunar. Sub nicio formă!”, a spus și Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Dorinel Munteanu, dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi

Dorinel Munteanu a făcut dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi, în care a fost implicată şi soţia fostului mare internaţional.

Paulina Mihailopol a vrut să înregistreze sigla clubului la OSIM în nume propriu, din poziţia de economistă pe care o are la club. Au urmat ameninţări pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

”Îi asigur pe toți gălățenii că vestiarul este liniștit. Tot acest circ a început din decembrie, nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre domnul fost președinte, pentru că din ce a spus dânsul nici măcar un sfert nu a fost adevărat.

A fost o discuție bărbătească între mine și cei doi, dar probabil că dânsul, venind din alt domeniu, nu s-a acomodat în fotbal. În fotbal mai sunt și momente tensionate. Cel mai tensionat moment a fost când au cerut documentele, cum ar veni, să mutăm contabilitatea la dânșii în birou.

Domnul președinte, pe data de 4 ianuarie 2024, mi-a promis un lucru și nu s-a ținut de cuvânt. Sub nicio formă eu sau mai ales soția mea, care a fost agresată de câțiva oameni pe toate rețelele de socializare…

Nimeni nu știe ce rol a avut soția mea, împreună cu mine, de când am preluat echipa. Să o aducem din întuneric, de unde am preluat-o, să o aducem la lumina Ligii 1. Această discuție va continua”, a spus Dorinel, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și