Închide meniul

Dorinel Munteanu, dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi: „Soţia mea a fost agresată pe reţelele de socializare”

Dan Roșu Publicat: 17 februarie 2024, 14:07

Reclamă
Dorinel Munteanu, dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi: „Soţia mea a fost agresată pe reţelele de socializare

Dorinel Munteanu, dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi

Dorinel Munteanu, pe bancă Oţelului Galaţi - Profimedia Images

Dorinel Munteanu a făcut dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi, în care a fost implicată şi soţia fostului mare internaţional. Paulina Mihailopol a vrut să înregistreze sigla clubului la OSIM în nume propriu, din poziţia de economistă pe care o are la club. Au urmat ameninţări pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îi asigur pe toți gălățenii că vestiarul este liniștit. Tot acest circ a început din decembrie, nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre domnul fost președinte, pentru că din ce a spus dânsul nici măcar un sfert nu a fost adevărat.

Dorinel Munteanu, dezvăluiri incredibile despre scandalul de la Galaţi

A fost o discuție bărbătească între mine și cei doi, dar probabil că dânsul, venind din alt domeniu, nu s-a acomodat în fotbal. În fotbal mai sunt și momente tensionate. Cel mai tensionat moment a fost când au cerut documentele, cum ar veni, să mutăm contabilitatea la dânșii în birou.

Ceea ce nu mi s-a părut normal, după o lună jumătate de când au venit ei. Nici bine nu s-au așezat pe scaun, au cerut niște lucruri pe care le vom preda numai organelor competente. Contabilitatea nu fuge de la stadion, putea să meargă liniștit, să citească orice dosar.

Domnul președinte putea, dar domnul secretar în niciun caz, pentru că face parte dintr-o grupare politică. Conform statutului, nu ai voie să faci parte din conducere sau din administrație. Acele alegeri nu au fost bine intenționate, cel puțin această alegere a domnului secretar.

Reclamă

Chiar el a apelat să aducem contractele jucătorilor să le studieze dânsul. În ce calitate, nu pot să-mi dau seama. Sunt o parte din contestatarii mei, probabil. Imaginea orașului Galați și sufletul suporterilor este echipa. Trebuie s-o punem pe primul loc.

Domnul președinte, pe data de 4 ianuarie 2024, mi-a promis un lucru și nu s-a ținut de cuvânt. Sub nicio formă eu sau mai ales soția mea, care a fost agresată de câțiva oameni pe toate rețelele de socializare…

Nimeni nu știe ce rol a avut soția mea, împreună cu mine, de când am preluat echipa. Să o aducem din întuneric, de unde am preluat-o, să o aducem la lumina SuperLigii. Această discuție va continua”, a spus Dorinel, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel Munteanu a răbufnit după scandalul în care a fost implicată şi soţia sa

Dorinel Munteanu a răbufnit după scandalul în care a fost implicată şi soţia sa în cadrul clubului Oţelul Galaţi. Preşedintele interimar al clubului şi-a dat demisia.

”Acest subiect nu există pentru mine în acest moment. Nu este cazul acum să discut despre el. Nu știu ce a făcut acest personaj, nu mă interesează dacă și-a dat demisia, el nu există pentru mine.

Pentru mine este mult mai important meciul cu Dinamo decât acest personaj. Prefer să mă concentrez în acest moment doar pe partida cu Dinamo. Alte comentarii nu doresc să fac și nu mă interesează ceea ce s-a spus despre mine și soția mea.

O să vină timpul în care voi clarifica și aceste lucruri, dar nu în acest moment. Vă repet: pentru mine este mult mai important meciul cu Dinamo și prefer să mă concentrez doar pe acest lucru”, a spus Dorinel Munteanu pentru prosport.ro.

Fostul judecător Robert George Florea a preluat conducerea clubului, ca interimar, la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut. El anunţa după numire că vrea să candideze la alegerile pentru funcţia de preşedinte plin, care vor avea loc în acest an. El ocupa această funcţie de preşedinte interimar fără să fie remunerat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și