Închide meniul

Mihai Stoica, revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid – Sepsi: „Nu ne-am născut ieri”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 8:49

Mihai Stoica, revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid – Sepsi: Nu ne-am născut ieri”

Mihai Stoica, revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid - Sepsi

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica, revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid – Sepsi. Managerul general de la FCSB a analizat faza controversată care a apărut după anularea golului lui Ștefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și Sepsi au remizat în Giulești, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1. Noul tehnician al „feroviarilor”, Cristiano Bergodi, a debutat pe banca clubului chiar împotriva fostei sale echipe.

Mihai Stoica, revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid – Sepsi. Oficialul l-a criticat dur pe centralul partidei

Mihai Stoica l-a criticat dur pe Sebastian Colțescu, centralul partidei din Giulești. Oficialul de la FCSB a lăudat prestația băieților lui Cristiano Bergodi, dar este de părere că rezultatul a fost influențat de o mare greșeală de arbitraj.

„Dacă tot se voia anulat golul, se putea la o fază anterioară. Te puteai lega de duelul dintre Ştefănescu şi Braun. Gol valabil. Nu ne-am născut ieri. Este gol valabil.

Măcar dacă ar fi arătat Moldovan că nu a văzut mingea, dar nu avut reacţie. Toată lumea ridică mâna la astfel de faze. Nu vede mingea. Ce să ridice?

Reclamă

Am remarcat faptul că Onea a căpătat mult mai multă forță, nu l-am văzut niciodată executând loviturile libere din ambele părți. E de remarcat că devine un jucător din ce ce în ce mai important. Mai departe, nu știu ce să zic”, a spus „MM” Stoica, pentru orangesport.ro.

Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0. Fotbalistul a criticat arbitrajul din camera VAR

Marius Ștefănescu a criticat arbitrajul din camera VAR. Fotbalistul covăsnenilor l-a atacat dur pe Horia Mladinovic, unul dintre arbitrii video, pe motiv că acesta o dezavantajează pe Sepsi la toate meciurile unde acesta este delegat. De asemenea, fotbalistul a vorbit și despre o posibilă plecare de la echipa lui Laszlo Dioszegi.

„Nu știu cum s-a judecat (n.r. faza golului), așa ne-a spus că Safranko a influențat faza. Eu zic că Moldovan a văzut mingea, dar nu mai avem ce să mai comentăm. A fost decizia lui Horia (n.r. arbitrul din camera VAR), pe unde ne prinde ne rupe. Am făcut o primă repriză modestă, am avut 2-3 ocazii clare, în a doua repriză am intrat mai bine și meritam să câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Deobicei eu plec mereu pe contraatac, am primit-o bine, am crezut că e fault. Dar după am văzut că s-a dat offside.

Ne doream să începem acest sezon cu dreptul, cu 3 puncte. Până la urmă este bun și un punct. Într-un fel dânsul (n.r. Cristiano Bergodi) știa ce jucăm, știa majoritatea jucătorilor, dar am fost prea timizi.

Cred că la Sepsi a fost mereu o familie, dânsul s-a simțit bine, și noi la fel. Îi urez baftă pe această cale și să își îndeplinească obiectivul.

Nu știu de discuțiile cu Rapid, întrebați conducerea. Eu mai am un an contract, îl respect. Nu știu de preț, am înțeles că a venit o ofertă, știu că cei de la club au refuzat-o pentru că a fost prea mică. În fotbal nu se știe niciodată.

Nu știu dacă m-aș plia, dar este un stadion frumos, este mereu plin. Suporterii fac o atmosferă incredibilă”, a spus Marius Ștefănescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și