Închide meniul

Mihai Stoica s-a amuzat şi el pe seama posibilităţii ca Rapid să cumpere jucători de la FCSB: „Sunt glume”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 august 2022, 8:34

Mihai Stoica s-a amuzat şi el pe seama posibilităţii ca Rapid să cumpere jucători de la FCSB: „Sunt glume

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica s-a amuzat şi el pe seama posibilităţii ca Rapid să cumpere jucători de la FCSB, precum Darius Olaru sau Florinel Coman. Asta chiar dacă Dan Şucu i-ar fi promis lui Adi Mutu un buget de transferuri de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Mutu ar râvni la jucători precum Olaru sau Mbappe Coman. Asta în situaţia în care Becali a refuzat recent o ofertă de 5 milioane de euro pentru Olaru. MM consideră „glume” aceste informaţii.

Mihai Stoica s-a amuzat şi el pe seama posibilităţii ca Rapid să cumpere jucători de la FCSB

„Să auzim de la Dan Şucu dacă e adevărat, pentru că mi-e să nu facă cineva glume. E greu ca jucătorii noştri să ajungă la orice echipă din România. Să plătească de la 6 milioane în sus, vindem, astea sunt preţurile. Şi Olaru trebuie să vrea să meargă la Rapid. Şi Coman e scump, nu l-am întrebat preţul pe Gigi, dar e scump. Eu cred că sunt glume.

Am văzut că vrea să-l ia pe Deac. Citisem în presă că Rapid era interesată de David Miculescu. E simplu, achitai 1,7 milioane. Am citit că-l vrea Rapid pe Deac, dar nu prea, are 36 de ani”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro! Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali, conform sursei de mai sus.

Reclamă

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi

Darius Olaru poate ajunge la echipa lui Silvio Berlusconi, Monza. Jucătorul celor de la FCSB e favoritul lui Giovanni Becali şi putea să plece de la echipă încă din această vară, dacă Gigi Becali accepta 5 milioane de euro.

Patronul roş-albaştrilor a cerut 8 milioane de euro, iar clubul din Emirate l-a refuzat. Totuşi, suma poate fi una şi mai mare, dacă Olaru, cotat la 5.5 milioane de euro, va avea parte de o primă parte de sezon bună.

„Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, fost președinte la AC Milan) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe ‘țeavă’ pe Darius Olaru! El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Gigi Becali era mulțumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane. Am înțeles că s-a scris de echipa lui Olăroiu, dar nu este adevărat. A fost vorba de altă formație. Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunități și mai grozave pentru el”, a spus Becali, citat de playsport.ro.

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și