Închide meniul
EXCLUSIV

Verdictul specialistului aruncă în aer arbitrajul din FCSB – CFR Cluj 1-0: „Penalty ca lumina zilei. La Compagno a fost simulare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2023, 12:57

Reclamă
Verdictul specialistului aruncă în aer arbitrajul din FCSB – CFR Cluj 1-0: „Penalty ca lumina zilei. La Compagno a fost simulare

Verdictul specialistului aruncă în aer arbitrajul din FCSB - CFR Cluj 1-0

Colaj Orangesport

Verdictul specialistului aruncă în aer arbitrajul din FCSB – CFR Cluj 1-0. Adrian Porumboiu consideră că Marcel Bîrsan a luat deciziile greşite în derby-ul din Ghencea, dintre FCSB şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu consideră că CFR Cluj trebuia să primească un penalty după henţul lui Dawa. Mai mult, Porumboiu consideră că nu trebuia să se acorde lovitură de la 11 metri la duelul din Cvek şi Andrea Compagno. FCSB a câştigat derby-ul cu CFR Cluj prin golul marcat din penalty de atacantul italian.

Verdictul specialistului aruncă în aer arbitrajul din FCSB – CFR Cluj 1-0

Dacă faza era pe linia porţii şi Dawa lovea mingea cu mâna ce se dădea? Nu contează unde, să fie în suprafaţa de pedeapsă este penalty. Regulile sunt foarte clare. Nu spune să ridici mâna mai sus sau mai jos! E greşeala lui că a stat cu mâna desprinsă. Este un 11 metri clar ca lumina zilei şi sunt surprins că nu s-a dus la monitor să vadă faza. I-a suflat în cască Popa şi a luat de bun ce zice Popa.

Cu toate că de multe ori se spune că nu e bine să faci ce spune Popa. Nu mă puteţi acuza că sunt Pro CFR. Dincolo e simulare, nu poţi să dai penalty la faza aia. El îşi foloseşte fundul. Talentul lui e că stă cu fundul? Nu e penalty niciodată. E simulare. Eu vorbesc doar de două faze. Arbitrul le-a judecat total invers. Dacă juca pe Arena Naţională erai mai mulţi spectatori„, a spus Adrian Porumboiu pentru AS.ro.

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0. Antrenorul italian a lansat un atac dur la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan. Antrenorul italian de la CFR Cluj a răbufnit după derby-ul cu FCSB. Mandorlini a spus că echipa sa trebuie să primească un penalty la henţul lui Dawa. Mai mult, Mandorlini a spus că nu trebuia acordată lovitură de la 11 metri la Compagno.

Reclamă

Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi şi asta aţi văzut şi voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriaşă.

Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori şi a fost henţ. La FCSB a fost un penalty inexistent.

Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut!„, a spus Andrea Mandorlini la digisport.ro, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și