Închide meniul

Mihai Stoica s-a dus la Bergodi după Sepsi – FCSB 0-1: „Mi-am prezentat scuzele! Nu ţin minte aşa ceva în 30 de ani!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2022, 21:55

Mihai Stoica s-a dus la Bergodi după Sepsi – FCSB 0-1: „Mi-am prezentat scuzele! Nu ţin minte aşa ceva în 30 de ani!

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a dus la Bergodi după Sepsi – FCSB 0-1. Managerul general al FCSB a spus că şi-a cerut scuze în faţa antrenorului de la Sepsi pentru şansa pe care echipa lui Nicolae Dică a avut-o la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a rămas marcat de victoria celor de la FCSB la Sfântu Gheorghe. Sepsi a ratat un penalty, înainte ca Andre Compagno să marcheze din penalty.

Mihai Stoica s-a dus la Bergodi după Sepsi – FCSB 0-1

„Oamenii de data asta şi-au dorit foarte mult, poate au fost şi declaraţiile lui Gigi, pe care nu le poţi lua în serios. Au avut aşa o ambiţie şi un public fin cunoscător, care a pus o presiune mare de arbitri. Brigada a fost ok, nimic de reproşat. 

Am avut şansă mare. I-am zis lui Bergodi după meci <<Scuze, că am fost norocoşi. Puţin mai mult decât norocoşi am fost>>. Nu ţin minte un meci la Steaua în 30 de ani în care adversarii să rateze din penalty şi după să marcăm noi din penalty. Raportul şuturilor pe spaţiul porţii a fost 7-3 pentru noi. E ok la Sfântu Gheorghe împotriva echipei lui Bergodi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie uluitoare după penalty-ul controversat din Sepsi – FCSB 0-1

Mihai Stoica a avut o reacţie uluitoare după penalty-ul controversat din Sepsi – FCSB 0-1. Roş-albaştrii au primit o lovitură de la 11 metri, în minutul 49, care a şi decis câştigătoarea partidei. În startul reprizei secunde, Marcel Bîrsan a considerat de Andrea Compagno a fost faultat în careu de Denis Ciobotariu. Italianul a căzut, iar „centralul” nu a stat pe gânduri şi a arătat puntul cu var, spre nedumerirea jucătorului gazdelor.

Reclamă

„Dacă pentru unii penalty-ul nostru e dubios și cel contra noastră e clar înseamnă că ura le domină rațiunea cum ne-a dominat Silkeborg pe noi.

Este incredibil ce resentimente poate naște această echipă”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB pentru finalul anului. Patronul roș-albaștrilor vrea ca echipa sa să termine 2022 pe podiumul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a început dezastruos actuala stagiune și s-a aflat multă vreme în zona retrogradării. Roș-albaștrii au adunat însă doar victorii în ultimele patru etape și au ajuns pe locul 6. Gigi Becali se gândește din nou la titlu.

„Sunt bucuros, am urcat pe locul 6 și avem perspective bune. Am început să mă gândesc la titlu. Suntem pe locul 6, două meciuri restante. Chiar și acum, 7 puncte până la Farul, după înjumătățire, nu sunt multe. Vreau să termin anul 2022 pe locul 3”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Pentru FCSB duelul cu Anderlecht din etapa a cincea a grupelor Conference League. Vicecampioana României e pe ultimul loc în grupă, după 0-10 în meciurile cu Silkeborg.

Recomandări
  • Mihai Stoica s-a dus la Bergodi după Sepsi – FCSB 0-1
  • Managerul de la FCSB şi-a cerut scuze

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și