Închide meniul

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte Betancor la FCSB: „Gigi înclina spre el, eu sub nicio formă!” Anunţ despre plecări

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2022, 0:01

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte Betancor la FCSB: „Gigi înclina spre el, eu sub nicio formă! Anunţ despre plecări

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte Betancor la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali ar fi vrut să ofere 500.000 de euro pentru Jefte Betancor, golgheterul lui Gică Hagi care a semnat cu CFR Cluj. Managerul general al FCSB a fost cel care s-a opus şi a precizat că Toni Petrea are la dispoziţie soluţii în atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jefte Betancor a ieşit, sezonul trecut, pe locul 2 în clasamentul golgheterilor în Liga 1, după Florin Tănase. Betancor a marcat de 15 ori în cele 35 de partide jucate pentru Farul Constanţa.

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte Betancor la FCSB

Noi avem încredere mare în Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Puteam face o ofertă la Jefte, dar nu am vrut să facem. Eu știam că e 500.000 de euro, Gigi înclina spre el, eu nu am înclinat sub nicio formă„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

De altfel, chiar şi Gigi Becali a spus public că Jefte Betancor este un atacant despre care are o părere bună. Până la urmă, şi patronul FCSB a dat înapoi când a auzit cât ar fi trebuit să plătească pentru atacantul lui Hagi.

Mai mult, patronul de la FCSB i-a lăudat pe cei de la CFR Cluj că au reuşit să îl transfere pe Jefte Betancor.

Reclamă

„Cea mai bună mutare. Îmi plăcea şi mie de Jefte din toţi atacanţii din România. N-am făcut nicio ofertă pentru că nu mai dau bani pe jucători. E problema CFR-ului că s-a întărit. Nu ştim ce se va întampla în privinţa economiei”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Mihai Stoica, anunţ despre plecările de la FCSB

Mihai Stoica a vorbit şi despre posibilitatea ca să plece jucători de la FCSB. Managerul general al FCSB a spus că nu există, în acest moment, nicio ofertă pentru jucătorii de la FCSB.

Nu avem nicio ofertă pentru niciun jucător, nu prea se fac oferte. Noi vindem foarte scump. Nimeni nu vine să cumpere de 10-15 milioane de euro așa, oricum. De regulă, transferurile se fac în luna august„, a mai spus Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a explicat şi de ce echipa pe care o conduce a preferat să rămână la baza din Berceni pentru a se pregăti.

Reclamă 4 / 0/3

Mie nu-mi plac meciurile în cantonamente, cu o zi înainte trebuie să îți pregătești jucătorii. Dacă găseam cum am găsit în 2018 să jucăm cu Ajax, Brugge și PAOK merita, acum nu merită. Mai bine jucăm cu o echipă de Conference League din Moldova”, a mai spus Mihai Stoica.

Cum arată programul FCSB înaintea noului sezon

FCSB a anunțat că va disputa un amical cu Oțelul Galați, formație proaspăt promovată în Liga 2. Clubul lui Gigi Becali și-a programat alte trei partide de pregătire în această vară.

Amicalul cu Oțelul e programat pe 9 iulie, de la ora 20:00, la Galați.

Până la partida cu Oțelul, FCSB va mai juca cu FC Sfântul Gheorghe, pe 29 iunie, la Berceni, cu Zimbru, pe 2 iulie, la Chișinău și cu CS Mioveni, pe 6 iulie, la Berceni.

Vicecampioana României nu va pleca în cantonament în această vară și va efectua întreaga pregătire la baza din Berceni.

Programul lui FCSB în această vară

      • 14 iunie: reunirea lotului
      • 24 iunie: se alătură jucătorii convocați la loturile naționale
      • 29 iunie: amical cu FC Sfântu Gheorghe (acasă)
      • 2 iulie: amical cu Zimbru Chișinău (deplasare)
      • 6 iulie: amical cu CS Mioveni (acasă)
      • 9 iulie: amical cu Oțelul (deplasare)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și