Închide meniul

Mihai Stoica, sancționat de FRF! Amenda primită de managerul general de la FCSB, după ultimele declarații făcute

Cosmin Cioboată Publicat: 18 mai 2022, 22:40

Mihai Stoica, sancționat de FRF! Amenda primită de managerul general de la FCSB, după ultimele declarații făcute

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andrei Cordea în MLS

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia

  • Mihai Stoica, sancționat de FRF! Amenda primită de managerul general de la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Mihai Stoica a fost sancționat de FRF. Managerul general de la FCSB a primit un avertisment și o amendă în valoare de 5.000 de lei pentru declarațiile făcute la adresa arbitrajului din Liga 1, în spațiul public. Și Gigi Becali a fost reclamat de Federație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a emis un comunicat în care anunță că a fost acceptată sesizarea făcută de Comisia Centrală a Arbitrilor, referitoare la Mihai Stoica.

Mihai Stoica, sancționat de FRF! Ce amendă a primit managerul general de la FCSB. Și Gigi Becali a fost reclamat

CCA a făcut plângere către Comisia din cadrul FRF după ce managerul general de la FCSB a avut anumite declarații în spațiul public care i-au deranjat pe oficialii din arbitrajul românesc.

Reclamă

„Comportare jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului”, reprezintă motivul din Regulamentul Disciplinar pentru care MM a fost sancționat de FRF.

„Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Mihai Stoica.

Reclamă

În temeiul art. 52.2.b și 4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis din RD, sancționarea pârâtului Mihai Stoica cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei.”, se arată în comunicatul oficial emis de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, pe site-ul oficial.

Și Gigi Becali a fost reclamat de FRF, însă Comisia de Disciplină și Etică nu a precizat care este motivul. O decizie finală în cazul patronului FCSB va fi anunțată până pe 25 mai.

Mihai Stoica dă vina pe arbitraj pentru titlul pierdut în fața lui CFR Cluj

Mihai Stoica a lansat un nou atac la adresa rivalilor de la CFR Cluj, după ce FCSB a pierdut lupta la titlu. Oficialul de la clubul lui Gigi Becali susține că roș-albaștrii au fost echipa mai bună în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a avut un parcurs aproape perfect, cu șapte victorii în primele opt meciuri. Așa s-a ajuns ca, înaintea etapei a noua, FCSB să fie la două puncte de CFR Cluj. Roș-albaștrii deja visau la „finala de titlu” din ultima rundă, dar s-au împiedicat de FC Voluntari. CFR a devenit campioană cu o rundă înainte de finalul campionatului.

Mihai Stoica susține că FCSB a pierdut titlul din cauza greșelilor de arbitraj.

„Pentru mine, campionatul a început în play-off. Ce a fost în sezonul regular, a fost altceva. În play-off, noi am câştigat şapte meciuri, am pierdut unul din cauza unei erori grave de arbitraj la 0-0 şi am mai făcut un egal tot din cauza unei erori de arbitraj. La noi, echipa a fost pregătită ca să joace în play-off, unde sunt punctele întregi. (n.r. – parcursul din play-off) Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB a acuzat că golul egalizator al celor de la FC Voluntari a fost marcat din offside și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, a fost de asemenea din poziție neregulamentară.

14 puncte a fost diferența dintre CFR Cluj și FCSB la finalul sezonului regulat din Liga 1, cea mai mare dintre primele două clasate de când există sistemul cu play-off/play-out în România.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”