Închide meniul

Mihai Stoica sare în apărarea lui Nicolae Dică, după plecarea antrenorului de la FCSB: „Nu înseamnă că e vina lui. A adus milioane în conturi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 22:19

Mihai Stoica sare în apărarea lui Nicolae Dică, după plecarea antrenorului de la FCSB: „Nu înseamnă că e vina lui. A adus milioane în conturi

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Nicolae Dică, după demisia acestuia de la FCSB

Nicoale Dică şi Mihai Stoica, pe banca celor de la FCSB / Hepta

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Nicolae Dică, după plecarea acestuia de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că tehnicianul nu este vinovat de înfrângerea suferită de echipă pe terenul celor de la U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, după înfrângerea suferită în faţa celor de la U Cluj, scor 1-2. Până la găsirea unui nou antrenor, echipa va fi pregătită de Mihai Pintili. Următorul meci al roş-albaştrilor va fi joi, cu West Ham, în format live text pe AS.ro, de la ora 22:00.

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Nicolae Dică, după ce antrenorul a plecat de la FCSB

Mihai Stoica a explicat de ce Nicolae Dică a ales să evolueze în Conference League cu echipa a doua. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că tehnicianul a ajuns la această decizie din cauza greşelilor de arbitraj din primele două partide din grupă, cu West Ham şi cu Anderlecht.

Totodată, MM laudă performanţele lui Dică, acestea fiind reprezentate de sumele care au intrat în conturile clubului ca urmare a calificării echipei în grupele Conference League. În final, Mihai Stoica a declarat că fostul antrenor de la FCSB nu este vinovat de prestaţia dezastruoasă a jucătorilor din partida cu U Cluj.

„Vorbiți cu argumente, dacă vorbiți, ca idee Dică e singurul antrenor care a jucat cu echipa a doua în cupele europene.

Reclamă

Am avut un penalty inventat la West Ham. Am avut penalty clar la meciul cu Anderlecht, să nu-mi spună cineva că Anderlecht e slabă, că dau exemple de jucători de la ei.

Puteam câștiga grupa, bineînțeles că am abandonat după competiția. A fost 5-0, dar nimeni nu spune despre faultul la Musi sau despre golul nevalidat al lui Miculescu. Nu mai era o diferență atât de mare. Era competiția abandonată din cauza greșelilor de arbitraj, nu din altă cauză. Dică a obținut o calificare, care a adus milioane în conturile clubului.

Recunosc, la meciul cu U Cluj am avut o evoluție execrabilă, dar să nu uităm că am venit după patru victorii consecutive. Am câștigat la Sfântu Gheorghe, am făcut egal la Bruxelles și a venit meciul ăsta. Nu înseamnă că e vina lui Dică”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a anunțat când va fi numit noul antrenor de la FCSB

Mihai Stoica a anunțat când va fi numit noul antrenor de la FCSB. MM a ezitat să numească pe cineva care ar putea să-i ia locul lui Nicolae Dică. A anunțat că decizia îi va aparține în totalitate lui Gigi Becali.

„Sub nicio formă nu va fi numit înainte de meciul cu FCU Craiova 1948. Va fi numit înainte de pauza competițională. Avem dispensă, avem voie să continuăm cu cei care sunt acum, Pintilii și Neubert. Mai sunt două meciuri de Liga 1, unul de Cupă și cel cu West Ham.

Patronul a luat această decizie. Aici mă opresc. E o decizie bună. Nu are sens să ne grăbim acum. Una e să aduci un antrenor cu experiență, alta e să aduci un antrenor de dragul de a-l aduce. În acest moment, cei care vor fi pe bancă sunt în stare să pregătească meciurile și cunosc mai bine echipa decât un antrenor care ar veni mâine sau vineri. Mi se pare cea mai bună variantă în acest moment.

Patronul a vorbit despre antrenori. Eu nu am fost implicat și nu sunt implicat. Și nu vreau să comentez. Patronul a spus ce nume au fost pe listă. Eu consider că e OK ce se întâmplă acum. Decizia va aparține în totalitate a patronului. Nu îmi cereți să îmi bat cuie în talpă. Orice spun poate fi folosit împotriva mea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica sare în apărarea lui Nicolae Dică
  • Ce a declarat managerul general de la FCSB, după ce antrenorul a demisionat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și