Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat când va fi numit noul antrenor de la FCSB: „Sub nicio formă înainte!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 noiembrie 2022, 21:39

Mihai Stoica a anunțat când va fi numit noul antrenor de la FCSB: „Sub nicio formă înainte!

Motivul pentru care FCSB nu va evolua în Ghencea. Anunţul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat când va fi numit noul antrenor de la FCSB. MM a ezitat să numească pe cineva care ar putea să-i ia locul lui Nicolae Dică. A anunțat că decizia îi va aparține în totalitate lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va rămâne fără antrenor pentru următoarele patru partide, când Liga 1 se întrerupe pentru meciurile echipei naționale. Roș-albaștrii nu vor să aducă un alt tehnician până la pauza competițională.

Mihai Stoica a anunțat când va fi numit noul antrenor de la FCSB

„Sub nicio formă nu va fi numit înainte de meciul cu FCU Craiova 1948. Va fi numit înainte de pauza competițională. Avem dispensă, avem voie să continuăm cu cei care sunt acum, Pintilii și Neubert. Mai sunt două meciuri de Liga 1, unul de Cupă și cel cu West Ham.

Patronul a luat această decizie. Aici mă opresc. E o decizie bună. Nu are sens să ne grăbim acum. Una e să aduci un antrenor cu experiență, alta e să aduci un antrenor de dragul de a-l aduce. În acest moment, cei care vor fi pe bancă sunt în stare să pregătească meciurile și cunosc mai bine echipa decât un antrenor care ar veni mâine sau vineri. Mi se pare cea mai bună variantă în acest moment.

Patronul a vorbit despre antrenori. Eu nu am fost implicat și nu sunt implicat. Și nu vreau să comentez. Patronul a spus ce nume au fost pe listă. Eu consider că e OK ce se întâmplă acum. Decizia va aparține în totalitate a patronului. Nu îmi cereți să îmi bat cuie în talpă. Orice spun poate fi folosit împotriva mea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Walter Zenga s-a autopropus la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Gigi Becali a dezvăluit că Walter Zenga s-a autopropus la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. Antrenorul italian l-ar fi sunat personal pe Mihai Stoica să discute despre o revenire la echipa roș-albastră.

Becali a făcut anunțul despre discuția dintre MM și Walter Zenga cu o aluzie la o declarație mai veche a tehnicianului italian, care spunea în 2010 că este „100% român”. Latifundiarul din Pipera a stabilit că nu își dorește un antrenor italian după plecarea lui Dică.

„Nu, trebuie să fie 52% român, nu 50%. L-a sunat Zenga pe MM. Dar i-am zis că trebuie să fie 90% român”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Walter Zenga a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2004-2005, când a stat pe banca roș-albaștrilor timp de 39 de partide, reușind 21 de victorii, 8 egaluri și 10 înfrângeri.

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB

Patronul roş-albaştrilor îi cere înlocuitorului lui Nicolae Dică să ia titlul în acest sezon. Misiunea pare una extrem de grea dacă ne uităm peste clasamentul Ligii 1. FCSB e la nu mai puţin de 17 puncte distanţă de liderul Farul, dar şi la 12 de Rapid, sau la 8 de CFR Cluj. Faţă de primele două, roş-albaştrii au două meciuri în minus disputate.

„Dacă nu câştigă campionatul, pleacă în vară. Să nu vină dacă nu ia campionatul. Aşa e la Becali. Străini nu aduc niciodată. Eu nu sunt viclean.

Dacă am posibilitatea să îi dau unui român nişte bani, care dup-aia se duce şi la arabi şi ia milioane. De ce să nu ajut un român?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și