Închide meniul

Mihai Stoica se teme că FCSB nu va prinde playoff-ul: „De la noi nu prea se vede! E complicat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2022, 18:35

Mihai Stoica se teme că FCSB nu va prinde playoff-ul: „De la noi nu prea se vede! E complicat!

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica se teme că FCSB nu va prinde playoff-ul. Managerul general al FCSB a făcut afirmaţia în contextul în care echipa antrenată de Nicolae Dică a avut un start dezastruos de sezon şi este la 14 puncte de liderul Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate. Managerul general spune că o problemă este şi programul încărcat al celor de la FCSB.

Mihai Stoica se teme că FCSB nu va prinde playoff-ul

De la noi nu prea se vede play-off-ul, sunt cam multe… La nivel teoretic, da, dar la nivel practic, se vede cam… Timpul chiar ne prisoseşte, problema e că noi vom juca din 3 în 3 zile. Şi una e să joci în campionat sau în cupă, alta e să joci cu West Ham deplasare la Londra şi să vii după aia să joci acasă cu Voluntari, e puţin cam diferit.

Ideea este că eu am suficientă experienţă cu meciuri în cupele europene ca să ştiu cât de greu e în campioant dacă nu ai un lot echilibrat din toate punctele de vedere. Şi nu avem un lot echilibrat. E foarte complicat să joci cu un 11 în Europa şi alt 11 în campionat„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”. Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB după doar trei meciuri, dar managerul general al vicecampioanei susține că același lucru se întâmplă și alte echipe.

Reclamă

CFR Cluj și Farul Constanța au fost exemplele oferite de Mihai Stoica, care a răbufnit după ce FCSB a primit un val de critici.

”Văd că sunteţi foarte atenţi la noi. Dacă CFR l-a luat pe Dugandzic, n-a jucat deloc, l-a aruncat, iar el marchează meci de meci la Rapid, nu mai e o problemă? Farul l-a adus pe Keyta, a stat o lună, l-a dat afară şi a ieşit apoi al doilea golgheter. A fost o mare problemă că Raţă s-a întors la Voluntari.

N-au mai fost cazuri şi la alte echipe? Pot să vă iau fiecare echipă în parte cu jucători care nu s-au integrat şi au plecat. Câte meciuri a jucat Keyta la Viitorul? Câte a jucat Ammari? Marius Constantin cât a stat? Cât a stat Herea la Farul? Eu vorbesc de câteva etape. Câte minute a jucat? Văd specialişti care zic că e inadmisibil aşa ceva. Ba se poate, că s-a putut peste tot”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vadim Rață, fabulos după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari

Vadim Rață nu este supărat după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari. Mijlocașul a fost titular în partida cu Rapid, 0-1, în aceeași zi în care s-a despărțit de FCSB.

Rață susține că MM Stoica și Gigi Becali nici măcar nu l-au anunțat că FCSB vrea să scape de el. Jucătorul nu a avut timp nici măcar să-și găsească o nouă casă. E însă optimist și după ce a fost trimis înapoi la Voluntari.

Ce să zic? Asta e, sunt pregătit să-mi fac treaba mai departe la Voluntari. Băieții glumeau că am fost suspendat. Abia aseară am mers în cantonament cu echipa. Sincer, trebuie să ne uităm pe program, am întâlnit echipele care se bat sus, urmează FCSB, U Cluj, e un program complicat.

Am zis că ‘ce poate să-mi facă patronul’. M-a bătut? Nu m-a bătut. Eu puteam să rămân acolo și să-mi iau banii, dar am decis că e mai important pentru mine să-mi iau banii. E o dezamăgire, consider că puteam să fac față, nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar și ăia au nevoie de timp de adaptare”, a spus Vadim Rață.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și