Închide meniul

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”: ”Sunteţi foarte atenţi la FCSB, dar n-au mai fost cazuri şi la CFR Cluj sau Farul?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 12:08

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”: ”Sunteţi foarte atenţi la FCSB, dar n-au mai fost cazuri şi la CFR Cluj sau Farul?”

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”. Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB după doar trei meciuri, dar managerul general al vicecampioanei susține că același lucru se întâmplă și alte echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și Farul Constanța au fost exemplele oferite de Mihai Stoica, care a răbufnit după ce FCSB a primit un val de critici.

Mihai Stoica s-a enervat după episodul ”Vadim Rață”

”Văd că sunteţi foarte atenţi la noi. Dacă CFR l-a luat pe Dugandzic, n-a jucat deloc, l-a aruncat, iar el marchează meci de meci la Rapid, nu mai e o problemă? Farul l-a adus pe Keyta, a stat o lună, l-a dat afară şi a ieşit apoi al doilea golgheter. A fost o mare problemă că Raţă s-a întors la Voluntari.

N-au mai fost cazuri şi la alte echipe? Pot să vă iau fiecare echipă în parte cu jucători care nu s-au integrat şi au plecat. Câte meciuri a jucat Keyta la Viitorul? Câte a jucat Ammari? Marius Constantin cât a stat? Cât a stat Herea la Farul? Eu vorbesc de câteva etape. Câte minute a jucat? Văd specialişti care zic că e inadmisibil aşa ceva. Ba se poate, că s-a putut peste tot”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă. Patronul vicecampioanei României a anunţat cum se vor semna de acum contractele la echipa pe care o patronează.

Reclamă

Pentru că l-a dat afară pe Raţă după numai 3 meciuri, Gigi a fost nevoit să bage mâna în buzunare. Internaţionalul moldovean s-a ales cu 40.000 de euro de la Gigi Becali pentru a se întoarce la Voluntari. Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit că nu va mai face o astfel de greşeală.

„Eu de acum încolo aşa fac. Vrei să vii, semnezi un contract de un an şi apoi pe încă 4 ani. Şi mai semnezi un contract că pot să renunţ la tine când vreau. De acum eu fac selecţie la locul de muncă, te verific direct cu şurubelniţa în mână. Dacă nu ţii bine şurubelniţa în mână.  

El a pierdut şurubelniţa de două ori. Ce să fac? Le dau bani degeaba? Nu mai fac aşa ceva. Nu l-am luat de pomană, am întrebat pe toată lumea. Da, e cel mai bun, de la Voluntari. Este de Voluntari, nu este de FCSB. Sunt unii care vin şi nu fac faţă. Vreau să văd ce faci cu şurubelniţa şi cu mandrina de la strung„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Vadim Rață, fabulos după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari

Vadim Rață nu este supărat după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari. Mijlocașul a fost titular în partida cu Rapid, 0-1, în aceeași zi în care s-a despărțit de FCSB.

Rață susține că MM Stoica și Gigi Becali nici măcar nu l-au anunțat că FCSB vrea să scape de el. Jucătorul nu a avut timp nici măcar să-și găsească o nouă casă. E însă optimist și după ce a fost trimis înapoi la Voluntari.

Ce să zic? Asta e, sunt pregătit să-mi fac treaba mai departe la Voluntari. Băieții glumeau că am fost suspendat. Abia aseară am mers în cantonament cu echipa. Sincer, trebuie să ne uităm pe program, am întâlnit echipele care se bat sus, urmează FCSB, U Cluj, e un program complicat.

Am zis că ‘ce poate să-mi facă patronul’. M-a bătut? Nu m-a bătut. Eu puteam să rămân acolo și să-mi iau banii, dar am decis că e mai important pentru mine să-mi iau banii. E o dezamăgire, consider că puteam să fac față, nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar și ăia au nevoie de timp de adaptare”, a spus Vadim Rață, conform digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și