Închide meniul

Mihai Stoica se teme de arbitraj: „Sper să devenim atât de puternici şi să nu mai conteze penalty-urile inventate la VAR”

Alex Masgras Publicat: 1 septembrie 2023, 0:14

Reclamă
Mihai Stoica se teme de arbitraj: „Sper să devenim atât de puternici şi să nu mai conteze penalty-urile inventate la VAR

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica se teme de arbitraj. Oficialul celor de la FCSB, prezent la lansarea documentarului Cristinei Neagu, a vorbit despre problemele de arbitraj din Liga 1, dar şi despre meciul pe care FCSB îl va disputa cu Universitatea Craiova pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a declarat că se teme de arbitraj şi că speră ca FCSB să ajungă la un nivel cât mai ridicat, pentru a nu mai avea de suferit în urma deciziilor luate în camera VAR.

Mihai Stoica se teme de arbitraj: „Sper să devenim atât de puternici şi să nu mai conteze penalty-urile inventate”

„Eu aşa cred şi sper să devenim atât de puternici şi să nu mai conteze penalty-urile inventate la VAR. Doar că momentan nu suntem”, a declarat Mihai Stoica.

Mihai Stoica a vorbit şi despre meciul de sâmbătă seară cu Universitatea Craiova, partidă care va avea loc pe stadionul Steaua. Oficialul celor de la FCSB a declarat că sunt şanse mici ca meciul din weekend să doboare recordul de asistenţă din Ghencea, deoarece Universitatea Craiova va fi susţinută de un număr mare de fani şi va fi nevoie de o zona tampon. Recordul de asistenţă din acest sezon este deţinut de singurul meci disputat de FCSB pe stadionul Steaua în Liga 1, cel cu CFR Cluj, partidă la care au asistat 28.519 spectatori.

„Nu este sold-out şi nici nu cred că va fi, din cauza afluenţei mai mari a suporterilor echipei vizitatoare. La CFR Cluj au fost 20 de ultraşi voinici, acum vor fi mai mulţi fani olteni şi va trebui să fie o zonă de tampon”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Nu în ultimul rând, Mihai Stoica l-a comparat pe Vlad Chiricheş, cel care s-a accidentat recent, cu Cristina Neagu:

„Din nefericire, catalizatorul nostru şi al echipei naţionale se pregăteşte de o nouă perioadă de absenţă. Cred că este singurul sportiv care se poate compara cu Cristina Neagu. Sper că va reveni şi după această accidentare aşa cum îl ştim”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League

Mihai Stoica a avut o reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League. Oficialul celor de la FCSB a apreciat parcursul echipei lui Liviu Ciobotariu din cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a fost eliminată dramatic de Bodo/ Glimt din cupele europene. Norvegienii au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în grupele Conference League.

„Respect, Sepsi OSK”, a fost postarea lui Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și