Închide meniul

Mihai Stoica se teme înainte de CFR Cluj – FCSB: „Noi n-am bătut niciodată când conta!”. MM, convins că „cheia” e la Dan Petrescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2022, 0:21

Reclamă
Mihai Stoica se teme înainte de CFR Cluj – FCSB: „Noi n-am bătut niciodată când conta!. MM, convins că „cheia e la Dan Petrescu

Mihai Stoica este sigur că FCSB o va detrona pe CFR Cluj dacă se ajunge la un meci decisiv

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei a 5-a din Liga 1, este meciul care poate decide lupta la titlu. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu se distanţează la opt puncte de roş-albaştri şi cu greu va mai putea fi ajunsă. Mihai Stoica a recunoscut că se teme de confruntarea care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai câştigat din 2014 în Gruia. În această perioadă, ardelenii au adunat 6 victorii şi s-au înregistrat 6 remize. Cu 4-1 au câştigat feroviarii meciul de acasă, din sezonul regulat.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FCSB

MM e sigur că seria de vis a rivalilor i se datorează, în mare măsură, lui Dan Petrescu. „Bursucul” a făcut minuni pe banca lui CFR Cluj.

E discutabil. CFR e favorită şi cu victorie. Noi n-am bătut niciodată CFR cu Petrescu antrenor când conta. E o constatare. Ne-a bătut CFR Cluj 4-1, noi cu Edi Iordănescu şi noi cu Ceclan. CFR are avansul pe care-l are, în principal, datorită lui Dan Petrescu. Asta e convingerea mea. El a adus jucătorii. E adevărat că pare mai vulnerabilă, că pierde în ultimele minute, ceea ce nu se întâmpla„, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Echipa lui Toni Petrea a câştigat patru dintre ultimele cinci meciuri din Liga 1. Singurul pas greşit din play-off l-a făcut, acasă, cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Cristi Balaj, anunţ despre prima promisă jucătorilor lui Dan Petrescu

Şefii grupării din Gruia sunt dispuşi să ofere o primă importantă jucătorilor lui Dan Petrescu, dacă aceştia reuşesc să îşi învingă rivala.

CFR Cluj are şansa de a se distanţa la 8 puncte de principala urmăritoare. Au apărut veşti că Neluţu Varga le-ar fi promis o primă de 3.000 de euro fotbaliştilor, dar preşedintele feroviarilor asigură că încă nu s-a stabilit suma pe care o pot încasa aceştia.

Din discuţiile avute se pare că vom avea o primă suplimentară. Nu s-a stabilit exact cât. Indiscutabil, la asemenea jocuri nu e nevoie de prime suplimentare, chiar dacă se vor da, pentru că jucătorii cunosc miza jocului şi sunt motivaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă am câştiga, am fi mult mai optimişti şi oarecum ar clarifica câştigătoarea campionatului. Sperăm să câştigăm, ne dorim să facem un meci frumos. Spectatorii care vin la stadion să fie mulţumiţi de ceea ce văd„, a declarat Cristi Balaj în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:30 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și