Închide meniul

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru un titular de la FCSB: „Trebuie să-şi corecteze pornirile!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 17:10

Reclamă
Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru un titular de la FCSB: „Trebuie să-şi corecteze pornirile!

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru un titular de la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă în privinţa unui titular de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că Siyanbonga Ngezana are calităţi fizice remarcabile, însă trebuie să îşi corecteze anumite aspecte ale jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyanbonga Ngezana a devenit titular indiscutabil la FCSB, după ce Vlad Chiricheş s-a accidentat în înfrângerea roş-albaştrilor cu UTA, din Liga 1.

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru un titular de la FCSB

Mihai Stoica i-a remarcat calităţile fizice ale lui Siyanbonga Ngezana, însă i-a dat un sfat acestuia. MM consideră că fundaşul sud-african trebuie să-şi corecteze „pornirile”, şi să nu mai încerce să iasă din apărare cu mingea la picior.

De asemenea, Mihai Stoica a mai declarat că astfel de lucruri, pe care le încearcă Ngezana, sunt riscante pentru FCSB.

„Ngezana până acum a demonstrat că are calităţi excepţionale. Şi el trebuie să-şi corecteze nişte porniri, să fie mai sigur cu mingea la picior, să nu încerce pase filtrante cu călcâiul, că riscul e mare. Este extrem de rapid şi are calităţi fizice remarcabile, şi tehnice”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Siyanbonga Ngezana a fost transferat de la Kaiser Chiefs, la începutul sezonului, Gigi Becali plătind în schimbul său suma de 600.000 de euro. După accidentarea lui Chiricheş, stopperul sud-african a bifat opt meciuri la formaţia roş-albastră, reuşind să marcheze şi un gol, în duelul din Cupa României cu FC Bihor.

Mihai Stoica, noi detalii despre atacantul dorit la FCSB

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre atacantul dorit la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Gigi Becali a dat ordin ca acesta să fie adus la echipa sa, după ce a auzit că se „distrează” pe teren.

Mihai Stoica a dezvăluit şi cum FCSB a ajuns să-l transfere pe Siyanbonga Ngezana. MM susţine că mutarea stopperului în Liga 1 s-a produs rapid, deoarece roş-albaştrii riscau să-l piardă.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Ngezana a trebuit să-l luăm mai pe grabă, nu l-am analizat chiar atât de mult. Discuția inițială era să îl luăm împrumut, dar dacă nu îl transferam definitiv, l-am fi pierdut, pentru că ar fi fost dat la altă echipă.

Lui Gigi i-a plăcut mult, dar nu e simplu niciodată, mai ales să alegi un fundaș văzut pe video, pentru că poți vedea doar fragmente. El s-a acomodat bine la noi, era și problema de acomodare, pentru că părea bun, dar întrebarea era de ce are 26 de ani și nu a plecat încă în Europa.

Ieri am văzut un atacant, care pare interesant, adică se distrează la el, dar nivelul campionatului e foarte slab. Gigi când a auzit că se distrează pe teren a spus să-l luăm imediat.

I-am zis: ’Stai așa! Că ăsta se distrează, dar nivelul campionatului este unul foarte slab’. Nu e niciodată atât de ușor, pentru că trebuie să vezi cum se descurcă și împotriva unor adversari mai puternici”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” Vezi toate știrile
Citește și