Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre atacantul dorit la FCSB: „Se distrează pe teren! Gigi a zis să-l luăm imediat!”

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 11:04

Reclamă
Mihai Stoica, noi detalii despre atacantul dorit la FCSB: „Se distrează pe teren! Gigi a zis să-l luăm imediat!

Titular surpriză la FCSB. Are 16 ani şi este noua "perlă" a lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre atacantul dorit la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Gigi Becali a dat ordin ca acesta să fie adus la echipa sa, după ce a auzit că se „distrează” pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vrea să mai transfere jucători din Africa de Sud, pe modelul mutării lui Siyanbonga Ngezana. Florin Vulturar a fost trimis de către Gigi Becali în ţara sud-africană pentru a căuta noi jucători, iar aceştia au fost analizaţi şi de MM Stoica.

Mihai Stoica, noi detalii despre atacantul dorit la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit cum FCSB a ajuns să-l transfere pe Siyanbonga Ngezana. MM susţine că mutarea stopperului în Liga 1 s-a produs rapid, deoarece roş-albaştrii riscau să-l piardă.

Ulterior, managerul general de la FCSB a oferit declaraţii şi despre atacantul care urmează să vină la formaţia roş-albastră. Acesta susţine că l-a analizat pe vârful respectiv, şi i-a spus lui Gigi Becali că „se distrează” în campionatul său.

Latifundiarul din Pipera s-a declarat impresionat de acest fapt, şi vrea să-l transfere imedit pe atacant la FCSB. MM însă l-a temperat pe Gigi Becali, mărturisindu-i că nivelul în care evoluează atacantul vizat este mult sub Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

„Cu Ngezana a trebuit să-l luăm mai pe grabă, nu l-am analizat chiar atât de mult. Discuția inițială era să îl luăm împrumut, dar dacă nu îl transferam definitiv, l-am fi pierdut, pentru că ar fi fost dat la altă echipă.

Lui Gigi i-a plăcut mult, dar nu e simplu niciodată, mai ales să alegi un fundaș văzut pe video, pentru că poți vedea doar fragmente. El s-a acomodat bine la noi, era și problema de acomodare, pentru că părea bun, dar întrebarea era de ce are 26 de ani și nu a plecat încă în Europa.

Ieri am văzut un atacant, care pare interesant, adică se distrează la el, dar nivelul campionatului e foarte slab. Gigi când a auzit că se distrează pe teren a spus să-l luăm imediat

I-am zis: ’Stai așa! Că ăsta se distrează, dar nivelul campionatului este unul foarte slab’. Nu e niciodată atât de ușor, pentru că trebuie să vezi cum se descurcă și împotriva unor adversari mai puternici”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri despre campania de transferuri din Africa de Sud

Gigi Becali a oferit noi detalii despre campania de transferuri din Africa de Sud. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre noile recomandări primite de la Florin Vulturar.

Patronul vicecampioanei a dezvăluit faptul că Florin Vulturar a găsit un nou atacant care ar putea să fie transferat de vicecampioană. Gigi Becali a menționat faptul că fosta țintă a „roș-albaștrilor” nu a înscris în ultimele partide jucate, iar astfel acesta nu mai reprezintă un interes pentru FCSB.

„Atacantul respectiv nu a dat goluri, eu i-am dat temă să găsească un atacant. El mi-a zis de ăla, acum zice de altul. Luam doar împrumut și după dacă e bun îl transferăm.

La 65 de ani nu stau eu să mă uit la imagini. Dacă zice Vulturar că e bun înseamnă că e Maradona. De Ngezana a zis că e foarte bun. El (n.r Ngezana) are în contract un an și încă 4 ani. Acum o să îi prelungesc. Am dat pe el 600.000, e cumpărat el”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Live Antena Sport
Citește și:

Va câştiga Real Madrid Liga Campionilor şi sezonul următor?

Loading ... Loading ...
21:01

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de U Cluj! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

20:52

Aryna Sabalenka, eliminată de la Roland Garros de o jucătoare de 17 ani! Surpriză uriașă la turneul din Franța

20:39

EXCLUSIVDan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj: „Îmi doresc cel puţin 5-6 jucători”! Ce îl nemulţumeşte: „Sunt îngrijorat”

20:32

„Au jucat prost!” Concluziile lui Mircea Lucescu după România – Bulgaria 0-0! Sfat important pentru tricolorii lui Edi Iordănescu

20:21

EXCLUSIVDan Petrescu încearcă un transfer „bombă”! Un jucător care a impresionat la Farul lui Gică Hagi, pe lista lui CFR Cluj!

19:58

„Putem lua acel instinct de ucigaș!” Antonio Rudiger, declarația zilei înainte de EURO 2024

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 4 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 5 FotoIanis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele 6 Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după un sezon în care a evoluat foarte puţin la Tottenham! Anunţul impresarului Florin Manea
Citește și