Închide meniul

Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 8:17

Reclamă
Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!

Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Mihai Stoica şi Dan Petrescu/ Hepta

Mihai Stoica şi-a ridicat semne de întrebare, despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. MM a declarat, după eşecul umilitor suferit de clujeni cu Farul, că dacă „Bursucul” era hotărât să preia din nou formaţia din Gruia, nu ar fi aşteptat finalul de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a căzut pe locul patru în play-off, după ce Farul a învins-o categoric, scor 1-5.

Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Mihai Stoica a declarat că a aflat că duelul dintre CFR Cluj şi Rapid, câştigat de clujeni cu 4-1, ar fi fost pregătit din spate de către Dan Petrescu. MM s-a întrebat dacă tot „Bursucul” i-a pregătit pe clujeni şi pentru duelul cu Farul, pierdut categoric.

De asemenea, oficialul de la FCSB a mai precizat că în cazul în care Dan Petrescu şi-ar fi dorit atât de mult să revină la CFR Cluj, ar fi făcut acest pas încă de acum, şi nu la finalul sezonului. Neluţu Varga a dezvăluit, după ce Adrian Mutu şi-a dat demisia, că „Bursucul” îi va prelua pe clujeni în vară, deoarece acum are nevoie de o perioadă de pauză.

„Când CFR a câştigat 4-1 în Giuleşti, am citit cu ochii mei că se pare că a pregătit meciul Dan Petrescu. N-am mai citit nimic după victoria noastră din Gruia despre cine a pregătit meciul. Chestia asta e poate o fi aşa, poate nu o fi aşa. Poate pregăteşte, poate nu pregăteşte.

Reclamă

(n.r. dacă ai fi Dan Petrescu, ai veni de acum pentru a da o mână de ajutor în aceste etepe finale?) Clar. Dar poate aş veni de acum. (n.r. de ce crezi că nu a venit până acum?) Nu ştiu. E foarte interesant topicul ăsta. La cum îl cunosc eu pe Dan Petrescu, eu cred că dacă ar fi fost hotărât 100%, ar fi mers de acum.

Pentru că nu e genul de om care se va implica din vară, dar acum să asiste pasiv la ceea ce se întâmplă. Se pot întâmpla multe. Poate să meargă CFR în cupele europene sau nu. CFR are un coeficient destul de bun pentru Conference League.

O eventuală ratare a cupelor europene nu ar fi vina lui. Dan Petresucu vine de la înălţimea a patru titluri cucerite cu CFR. Mai contează că nu ai fi putut să repari ce au greşit alţii câteva etape? Nu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1

Mihai Stoica e de părere că Gică Hagi poate să înveţe orice jucător să evolueze ca un număr 10. Farul a urcat pe 2 după victoria la scor cu CFR Cluj de la Ovidiu.

”Cupa e extrem de importantă, duce în Europa League. Mai bagi o fisă. Se întâmplă. Dacă ar fi marcat Muhar la 0-0 sau Bîrligea la 1-0? Execuţiile lui Louis Munteanu şi Cojocaru au fost extraordinare. La Grameni a fost deviată. Se putea întâmpla orice.

Cel mai bun fundaş central de la CFR era Aly Abeid, care lipseşte de foarte mult timp. Tot timpul când ai un cuplu de fundaşi centrali diferiţi ai probleme. Ar trebui să ştii mereu cei patru fundaşi. Când iei patru sau cinci goluri ai mari probleme. Înseamnă că e o echipă care nu e antrenată, e dezorganizată.

Grigoryan a făcut un meci foarte bun. La fel a fost şi Vînă. Hagi îl poate face pe orice jucător să joace ca număr 10, ceea ce este incredibil”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro după Farul – CFR Cluj 5-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și