Închide meniul

Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea pe banca celor de la FCSB: „Doar la meciurile internaţionale pentru că ştiu mai multe limbi străine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 23:51 / Actualizat: 9 august 2022, 1:36

Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea pe banca celor de la FCSB: „Doar la meciurile internaţionale pentru că ştiu mai multe limbi străine!

Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea pe banca celor de la FCSB

Hepta

Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea pe banca celor de la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că va sta pe bancă, lângă Nicolae Dică, la meciul retur cu Dunajska Streda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a precizat că decizia e valabilă doar pentru meciurile din cupele europene. Managerul general al FCSB şi-a argumentat decizia prin faptul că ştie mai multe limbi străine şi că are şi experienţă în ceea ce priveşte meciurile internaţionale.

Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea pe banca celor de la FCSB

Plecăm cu 1-0, e un avantaj, dar trebuie să fim atenți, fanii sper să fie mai inteligenți la meciul acesta să nu se lase provocați de suporterii adverși.

Eu voi sta pe bancă la meciul cu Dunajska Streda. Nu mai am chef să stau în general pe bancă, dar la meciurile internaționale stau pentru că știu mai multe limbi străine și am peste 150 de meciuri europene la care am participat și mai am experiență„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB s-a impus în meciul tur, jucat în Slovacia, cu 1-0 şi are prima şansă la calificarea în playoff. Joonas Tamm a marcat singurul gol al partidei.

Reclamă

Mihai Stoica i-a dat draptate lui Gigi Becali

Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Gigi Becali, care a spus că Dică nu ar fi trebuit să joace cu Tavi Popescu şi Ovidiu Popescu la Mioveni.

Dacă era după mine, mai mare sacrificiu făceam, nu jucau nici Tavi și nici Ovidiu Popescu, dacă era după mine, dar nu m-am băgat, spunea Gigi Becali la Pro Arena.

Mihai Stoica i-a dat dreptate patronului FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„E o poziție neobișnuită, dar mă interesează meciul de joi. Noi trebuie să ne calificăm neapărat joi, e tot ce ne interesează. Acum ne pare rău că nu am sacrificat total meciul de la Mioveni, pentru că nu s-ar fi accidentat Ovidiu Popescu. Nu arată bine clasamentul, dar suntem interesați să ne calificăm”, a mai spus Mihai Stoica.

Nicolae Dică, exasperat de accidentările de la echipă

Nicolae Dică a spus că a ajuns la capătul răbdării din cauza accidentărilor. După ce Coman s-a accidentat cu Dunajska Streda, Ovidiu Popescu a ieşit de pe teren, după ce a acuzat probleme medicale, în partida cu Mioveni.

„Joc un meci, se accidentează unul-doi. Nu mai știu ce să fac! Pe Edjouma l-am lăsat acasă, pe Tamm la fel. Mi-e teamă de accidentări. Și la Tavi m-am gândit mult dacă să îl folosesc din primul minut. 

Din păcate, Ovidiu Popescu a călcat strâmb. Am făcut transferuri, am adus jucători buni, tineri, în pozițiile în care mai aveam. Musi a intrat azi foarte bine. Mi-a demonstrat că poate ajunge la un nivel foarte ridicat. Sperăm să mai aducem jucători și să luptăm pe două fronturi”, s-a plâns Dică, după remiza de la Mioveni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și