Închide meniul
UPDATE

Un prim scenariu de coşmar pentru Ovidiu Popescu, după ce s-a accidentat în Mioveni – FCSB 1-1: ar putea lipsi până în primăvara anului viitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2022, 22:13

Reclamă
Un prim scenariu de coşmar pentru Ovidiu Popescu, după ce s-a accidentat în Mioveni – FCSB 1-1: ar putea lipsi până în primăvara anului viitor

Ovidiu Popescu s-a accidentat în Mioveni - FCSB

Ovidiu Popescu, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ovidiu Popescu s-a accidentat la faza golului din Mioveni – FCSB şi a fost înlocuit imediat cu Denis Haruţ. Din primele informaţii, accidentarea lui Ovidiu Popescu ar fi una gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este al doilea jucător de la FCSB care s-a accidentat în această săptămână, după Florinel Coman.

Update: Din primele informaţii publicate de gsp.ro, Ovidiu Popescu ar fi suferit o entorsă la genunchiul stâng. Mai mult, există posibilitatea ca Ovidiu Popescu să aibă o leziune şi la ligamentele încrucişate. În acest caz, jucătorul de la FCSB ar putea lipsi până în luna martie a anului viitor. Ovidiu Popescu va face un RMN pentru a afla cu exactitate cât de gravă este accidentarea.

Ovidiu Popescu s-a accidentat la faza golului din Mioveni – FCSB

Ovidiu Popescu s-a prăbuşit pe teren în timpul fazei la care Ionuţ Balaur a deschis scorul. „Lampard” nu a mai putut continua partida, iar Nicolae Dică l-a schimbat cu Denis Haruţ. Vestea este una cum nu se poate mai proastă în contextul în care FCSB va juca joi returul cu Dunajska Streda.

Florinel Coman are ruptură musculară! Veste dezastruoasă primită de „Mbappe” după un RMN

Florinel Coman are ruptură musculară şi va sta departe de teren o lungă perioadă. Nicolae Dică a aflat verdictul medicilor chiar înaintea meciului CS Mioveni – FCSB, din etapa a 4-a a Ligii 1.

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman a fost înlocuit la pauza meciului dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor era suspect de ruptură, iar cel mai dur pronostic s-a adeverit. „Mbappe de România”va reveni pe gazon, cel mai devreme, la jumătatea lunii viitoare.

Florinel Coman vă anunţ că are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va avea o ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză şi din păcate are acest lucru. Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă.

A avut aceste accidentări şi înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, a-i da încredere, l-am lăsat şi a jucat 89 de minute în europa, apoi tot jocul cu Craiova. Din dorinţa de a-i da ritm l-am forţat… l-am băgat în Europa pentru că eu credeam că poate să joace din 3 în 3 zile. Asta e, se poate întâmpla„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă

Florinel Coman a marcat în returul cu Saburtalo, scor 4-2. În campionat nu a mai înscris însă de la începutul lunii decembrie, când FCSB o învingea la scor de neprezentare pe UTA.

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Mihai Stoica spera ca accidentarea lui Coman să nu fie una atât de gravă. Managerul FCSB a dezvăluit că mijlocaşul a efectuat un RMN, pentru a se stabili cu exactitate diagnosticul final.

Totodată, MM Stoica a mai declarat că Florinel Coman este un jucător primordial în echipa FCSB, şi ca îi va lipsi lui Nicolae Dică.

Coman e posibil să aibă ruptură, are o accidentare musculară, mâine aflăm RMN -ul ca să aibă… e mult lichid când se rupe fibra musculară şi atunci trebuie să fie antiinflamator şi gheaţă şi după aia se vede exact dimensiunea leziunii. Leziune fibrilară are sigur, dar asta putem avea toţi, se rupe o fibră şi să nu ştii, de acolo pleacă crampe, intinderi, contracturi, rupturi.

La momentul ăsta nu ştim, după 48 de ore, 72, poate să aibă relevanţă şi RMN-ul. N-o să stea o lună, o să meargă probabil la Belgrad şi vine pauza în curând. Problema e ca noi avem nevoie de Coman la meciul cu Dunajska şi dacă ne calificăm în play-off„, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, cu o zi în urmă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și