Închide meniul
EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament de FCSB. Planul secret al lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2023, 23:08

Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament de FCSB. Planul secret al lui Gigi Becali

Leo Strizu, dezvăluire savuroasă

Captură FCSB TV

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament de FCSB. Planul secret al lui Gigi Becali a ieșit la iveală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, pe 4 ianuarie, fără antrenorul principal din acte, deținătorul de licentă PRO, Leo Strizu. Din informațiile AntenaSport, decizia roș-albaștrilor de a-l lăsa acasă pe Strizu are legătură cu încercările lui Gigi Becali de a scăpa din lot de fotbaliștii care l-au nemulțumit.

Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament de FCSB

Pe lângă Leo Strizu, FCSB a mers în Turcia și fără mai mulți jucători, de care Gigi Becali își dorește să scape. Conform FRF, fotbaliștii pot reclama clubul dacă nu beneficiază de pregătire adecvată, ceea ce implică și îndrumare din partea unui antrenor cu licență PRO.

Ca să se asigure că jucătorii nu iau măsuri disciplinare împotriva FCSB, Gigi Becali l-a lăsat pe Leo Strizu acasă, să se ocupe de cei „exilați”.

„Cluburile au obligația să folosească un management coerent, modern și eficient, bazat pe metode științifice și pe cooperarea permanentă cu jucătorii”, se arată în articolul 6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

Reclamă

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter, Radu Boboc și Bogdan Rusu, însă plecările lor nu erau finalizate în momentul când roș-albaștrii au plecat în cantonament. De asemenea, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați. Rachid Bouhenna e pe „lista neagră”, dar încă a rămas.

Mihai Stoica îi anunțase plecarea lui Leo Strizu

În această săptămână, MM Stoica a explicat că Leo Strizu are șanse mici să mai continue pe banca roș-albaștrilor și că acesta ar putea fi un motiv care nu a plecat alături de FCSB în cantonamentul din Antalya.

A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Reclamă 4 / 0/3

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Leo Strizu a fost instalat pe banca tehnică de la FCSB la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul a fost ales de Gigi Becali pentru faptul că posedă licenţă PRO, însă Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele formaţiei. De când a venit Strizu, FCSB a pierdut un singur meci, din şase disputate, anume derby-ul cu CFR Cluj.

Ce a spus Leo Strizu după ce a fost lăsat acasă

Strizu a comentat faptul că a fost lăsat acasă, şi a declarat că decizia de a nu merge în Antalya nu îi aparţine, fiind în totalitate a conducerii.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul este şi cel care va sta pe bancă la cele două partide amicale, cu Pogon și Rakow, programate pe 15 şi 16 ianuarie, ambele de la ora 16:00.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Reclamă
Recomandări
  • Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament de FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și