Închide meniul

Mihai Stoica şi Basarab Panduru, despre suspendarea primită de Valentin Ţicu: „Pare că se vrea un semnal”

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 21:54

Reclamă
Mihai Stoica şi Basarab Panduru, despre suspendarea primită de Valentin Ţicu: „Pare că se vrea un semnal

Mihai Stoica şi Basarab Panduru, despre suspendarea primită de Valentin Ţicu

Valentin Ţicu, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica şi Basarab Panduru au vorbit despre suspendarea primită de Valentin Ţicu. Fotbalistul celor de la Petrolul Ploieşti nu va mai evolua în 2023, primind o suspendare de 16 etape şi o amendă de 10.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti a anunţat deja că va ataca decizia şi speră ca pedeapsa lui Ţicu să fie redusă. Mihai Stoica şi Basarab Panduru sunt de părere că „lupii galbeni” vor avea câştig de cauză la apel, iar pedeapsa lui Ţicu va fi redusă la jumătate.

Mihai Stoica şi Basarab Panduru, despre suspendarea primită de Valentin Ţicu: „Pare că se vrea un semnal”

Basarab Panduru crede că decizia în primă instanţă a fost una dură pentru a se da un semnal, dar este de părere că Ţicu va avea parte de înţelegere la apel.

„Pare că se vrea un semnal, dar cred că vor ataca decizia şi va primi jumate. De asta mă gandesc că au fost multe, să fie dupa 8, să fie toată lumea multumita. La Apel se întamplă ceva, nu stiu daca asa o sa fie, dar 16 par multe. Nimeni nu zice că e corect, deşi la accidentare nu poţi să te uiţi, este din calea afara de rea”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

De aceeaşi părere este şi Mihai Stoica, care crede că se vede foarte clar lipsa de intenţie a lui Valentin Ţicu.

Reclamă

„Foarte mare, mai ales că au mai fost accidentari de genul şi nu s-a dat aşa. Se vede clar lipsă de intenţie. Nimeni nu se duce intenţionat. La copilul ăsta a fost mare ghinion. Impactul este mare pentru că imaginea este greu de privit. Gravitatea nu este la fel de mare ca în cazul accidentării la genunchi. Durata de recuperare este mult mai mare, el a avut şansă, s-a rupt doar peroneul.

L-am cunoscut, este un copil admirabil. L-am cunoscut la recuperare, la noi. Chiar un copil cu un bun simţ ieşit din comun. Cred şi eu ce a zis Pandi, va ramane la 8. E ghinion, dar s-a întâmplat ca el să îl faulteze…”, a declarat şi Mihai Stoica, potrivit sursei mai sus menţionate.

Dragoş Iancu, prima reacţie după suspendarea primită de Valentin Ţicu

După suspendarea primită de Ţicu, Dragoş Iancu a oferit o primă reacţie. Jucătorul celor de la FC Hermannstadt consideră că cele 16 etape de suspendare reprezintă o pedeapsă dură, dar este de părere că cei din Comisia de Disciplină au luat o astfel de decizie pentru a da un exemplu:

Reclamă 4 / 0/3

„Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali. Mi-e greu să comentez prea mult, dar poate că a fost așa și pentru a se da un exemplu. Mă gândesc, nu știu! Sper să fie și el OK, să treacă peste asta.

Noi avem o relație bună, nu trec două zile fără să vorbim. Sunt bine cu recuperarea, decurge totul bine, cred că în cantonamentul de iarnă voi fi cu echipa. Sunt bine și cu moralul, le mulțumesc celor de la FCSB că mă ajută”, a declarat Dragoş Iancu, potrivit gsp.ro.

În cazul în care decizia oficialilor LPF nu va fi modificată, Valentin Țicu ar rata o bună parte a sezonului regulat din Liga 1. Concret, fundașul „lupilor galbeni” ar urma să revină pe teren în etapa cu numărul 28 a Ligii 1, care se va disputa în luna februarie a anului viitor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și