Închide meniul

Dragoş Iancu, prima reacţie după suspendarea primită de Valentin Ţicu: „Mi se pare puțin cam dură”

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 17:11

Reclamă
Dragoş Iancu, prima reacţie după suspendarea primită de Valentin Ţicu: „Mi se pare puțin cam dură

Dragoş Iancu, prima reacţie după suspendarea primită de Valentin Ţicu

Dragoş Iancu şi Valentin Ţicu / fcpetrolul.ro

Dragoş Iancu a oferit prima reacţie după suspendarea primită de Valentin Ţicu. Căpitanul celor de la Petrolul Ploieşti a fost suspendat 16 etape, după ce l-a accidentat grav pe fotbalistul celor de la FC Hermannstadt pe 24 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu va sta departe de teren lunile următoare, dar nu îi poartă pică lui Ţicu, relaţia dintre cei doi fiind una bună.

Dragoş Iancu, prima reacţie după suspendarea primită de Valentin Ţicu

După suspendarea primită de Ţicu, Dragoş Iancu a oferit o primă reacţie. Jucătorul celor de la FC Hermannstadt consideră că cele 16 etape de suspendare reprezintă o pedeapsă dură, dar este de părere că cei din Comisia de Disciplină au luat o astfel de decizie pentru a da un exemplu:

„Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali. Mi-e greu să comentez prea mult, dar poate că a fost așa și pentru a se da un exemplu. Mă gândesc, nu știu! Sper să fie și el OK, să treacă peste asta.

Noi avem o relație bună, nu trec două zile fără să vorbim. Sunt bine cu recuperarea, decurge totul bine, cred că în cantonamentul de iarnă voi fi cu echipa. Sunt bine și cu moralul, le mulțumesc celor de la FCSB că mă ajută”, a declarat Dragoş Iancu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

În cazul în care decizia oficialilor LPF nu va fi modificată, Valentin Țicu ar rata o bună parte a sezonului regular din Liga 1. Concret, fundașul „lupilor galbeni” ar urma să revină pe teren în etapa cu numărul 28 a Ligii 1, care se va disputa în luna februarie a anului viitor.

Oficialii de la Petrolul, reacție dură după suspendarea lui Valentin Țicu

Oficialii de la Petrolul au oferit o reacție dură după suspendarea lui Valentin Țicu. Jucătorul „lupilor galbeni” și-a aflat, în decursul zilei de astăzi, pedeapsa, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu. Concret, fundașul echipei din Ploiești a fost suspendat pentru 16 etape și a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, după intrarea „horror” din partida cu Hermannstadt.

Președintele clubului din Ploiești, Claudiu Tudor, a declarat faptul că formația pe care o reprezintă va ataca decizia Ligii Profesioniste de Fotbal, în cazul lui Valentin Țicu.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta consideră că sancțiunea primită de către fundaș este una foarte dură, în contextul în care acesta nu ar fi vrut să îl faulteze pe adversarul său.

„Nu am primit bine deloc vestea, suntem surprinși, nu ne gândeam niciodată la o decizie ca asta. Mi se pare extrem de dură, atât timp cât el nu a avut nicio intenție de a produce acest accident.

Cu siguranță vom face recurs și avem încredere în Comisie că va reduce pedeapsa lui Țicu. Este un jucător care nu a avut intenție, nu e normal să stea atât de mult.

Este supărat, nu se aștepta nici el, dar o să facem tot ce depinde de noi să putem să mai reducem din pedeapsă. Nu a avut nici cea mai mică intenție”, a spus Claudiu Tudor, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și