Închide meniul

Mihai Stoica şi Mihai Pintilii, postare virală înainte de FCSB – CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 13:30

Reclamă
Mihai Stoica şi Mihai Pintilii, postare virală înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica, laude la scenă pentru un jucător al rivalei Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Mihai Stoica şi Mihai Pintilii au avut o postare virală, înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj, din Ghencea. Managerul general al roş-albaştrilor s-a fotografiat alături de antrenorul secund al echipei, cu câteva ore înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc în derby-ul rundei a patra, din Liga 1. Partida va avea loc în această seară, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica şi Mihai Pintilii, postare virală înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica a postat o fotografie, pe contul oficial de Facebook, fotografie în care este alături de Mihai Pintilii. Cei doi au mers „în inspecţie” pe stadionul din Ghencea, şi au imortalizat momentul, pentru fanii roş-albaştrii.

„Oriunde și mereu, cu Peluza Nord Steaua Oficial alături”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, la fotografia postată.


În doar o oră, postarea lui Mihai Stoica a strâns peste 3500 de like-uri. Într-un comentariu primit la postare, o fană le-a transmis lui Mihai Stoica şi Mihai Pintilii: „Bine aţi venit acasă!”.

Reclamă

FCSB revine în Ghencea după o pauză de opt ani. Ultimul meci pe care roş-albaştrii l-au disputat pe arena celor de la CSA Steaua a fost pe 22 martie 2015, în compania celor de la Viitorul. Vicecampioana se impunea în acel meci cu 4-1, fiind sezonul în care avea să câştige ultimul titlu de campioană din Liga 1.

Măsurile de siguranţă anunţate de roş-albaştri, înainte de FCSB – CFR Cluj

S-au aflat care sunt măsurile de siguranţă anunţate de FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj, de pe stadionul din Ghencea. Roş-albaştrii au transmis un mesaj, în care notează faptul că vor exista controlae riguroase la intrarea pe stadion.

FCSB a transmis faptul că fanii vor putea intra pe stadion începând cu ora 19:00. De asemenea, aceştia îşi pot achiziţiona ultimele bilete rămase de la casele de bilete de pe Ghencea, care vor fi deschise până la ora 17:00.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, roş-albaştrii au anunţat faptul că vor exista controale riguroase, înaintea derby-ului.

Totodată, cei de la FCSB au mai transmis faptul că şi maşinile vor fi controlate, în apropierea arenei din Ghencea. Pe de altă parte, roş-albaştrii au mai notat faptul că mijloacele de transport în comun vor circula până la miezul nopţii.

„Important:

– accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:00

– toți spectatorii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate și să se supună în mod voluntar controlului corporal, în conformitate cu prevederile Legii 4/2008

– toate autovehiculele vor fi controlate pentru materiale interzise

– mijloacele de transport în comun vor circula până după miezul nopții

Reclamă

– casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise până la ora 17:00

– casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise până la ora 14:00″, se arată în anunţul postat de FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și