Închide meniul

Rapid – FC Hermannstadt 2-0. Giuleştenii au obţinut a cincea victorie la rând şi s-au apropiat la 6 puncte de FCSB

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 februarie 2024, 21:54

Rapid – FC Hermannstadt 2-0. Giuleştenii au obţinut a cincea victorie la rând şi s-au apropiat la 6 puncte de FCSB

Rapid – FC Hermannstadt 2-0. Rrahmani şi Krasniqi au făcut praf apărarea sibienilor

Burmaz şi Krasniqi se bucură după un gol al Rapidului / Profimedia Images

Rapid – FC Hermannstadt 2-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul serii în Liga 1 a avut loc în Giuleşti, acolo unde echipa pregătită de Cristiano Bergodi a primit vizita sibienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a confirmat forma foarte bună, obţinând a cincea victorie la rând. Giuleştenii s-au apropiat la 6 puncte de FCSB. În etapa anterioară din Liga 1, giuleştenii s-au impus pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-0. Duelul din această seară a reprezentat meciul cu numărul 250 pentru Cristiano Bergodi în prima ligă.

Rapid – FC Hermannstadt 2-0

Min. 90+3: Fluier final! Giuleştenii au câştigat cel de al cincilea meci la rând şi s-au apropiat la 6 puncte de FCSB

Min. 66: Rapid – FC Hermannstadt 2-0! Rrahmani a marcat după o centrare a lui Krasniqi! Finalizare perfectă a lui Rrahami după ce a fost găsit perfect de Krasniqi

Min. 54: Rapid – FC Hermannstadt 1-0! Krasniqi a deschis scorul după o fază foarte frumoasă a giuleştenilor. Burmaz a centrat pentru Krasniqi, care a reluat perfect cu piciorul stâng

Reclamă

Min. 35: Damjan Djokovic ratează o pasă foarte importantă. Doi jucători ai Rapidului aşteptau nemarcaţi în careul sibienilor

Min. 7: Ocazie pentru Rapid. Papeau a şutat din careul sibienilor, dar Căbuz a reuşit să respingă

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru duelul dintre Rapid și FC Hermannstadt:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Djokovic, Albu – Krasniqi, Burmaz, Papeau – Rrahmani

Rezerve: Drăghia, Bădescu, I. Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Ioniță II, Cîrjan.

Antrenor: Cristiano Bergodi

Hermannstadt: Căbuz – Bejan, Găman, I. Stoica – Butean, Murgia, Biceanu, Opruț – Ianis Stoica, Paraschiv, Balaure

Rezerve: Muțiu, I. Pop, Medina, Antoche, Fonseca, Ciubotaru, Jipa, Neguț, Bucuroiu, Oroian, G. Iancu, N’Goma.

Antrenor: Marius Măldărășanu

Reclamă

De partea cealaltă, FC Hermannstadt vine după două rezultate de egalitate (Petrolul şi FC Voluntari), o victorie (FC Botoşani) şi o înfrângere (U Cluj).

Cu o victorie, Rapid va veni la 6 puncte în spatele celor de la FCSB. Liderul din Liga 1 va juca abia luni, pe terenul lui U Cluj. De partea cealaltă, echipa pregătită de Marius Măldăruşanu se află pe loc de play-off înaintea etapei cu numărul 26. În partida tur, de pe 1 octombrie 2023, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat la conferinţa de presă: „Mă face să râd. Au adus artificiile?”

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali despre faptul că FCSB ar fi deja campioană şi a reacţionat la conferinţa de presă.

Antrenorul Rapidului e convins că FCSB nu a cucerit deja titlul. Bergodi a punctat că, în acest moment, Rapid e outsider în lupta la titlu, dar a subliniat că diferenţa de puncte faţă de FCSB poate fi redusă. Totodată, Bergodi a dezvăluit că a râs când l-a auzit pe Becali.

”Eu nu mă gândesc la faptul că FCSB ar putea fi deja campioană, chiar dacă toată lumea spune asta, eu știu că experiența trăită ca jucător și antrenor aici în România îmi spune că se poate întâmpla orice în acest mini-campionat de 10 meciuri. Este intensitate maximă, trebuie să vedem cum ajungem acolo cu pregătirea fizică, mentală, accidentări, suspendări, este un alt campionat.

Nu mă deranjează, pe mine mă face să râd, cu tot respectul, când am auzit că gata, au adus artificiile, sunt campioni, am râs. Vom vedea mai încolo, acum e devreme să vorbim, vedem după aceste cinci meciuri”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Hermannstadt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și