Închide meniul

Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%”

Alex Masgras Publicat: 10 mai 2024, 9:41

Reclamă
Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%

Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: "Discutăm despre un rapidist 100%"

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid. Formaţia din Giuleşti este în continuare în căutarea unui antrenor, după despărţirea de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, s-a întâlnit cu Marius Şumudică, dar patronul giuleştenilor l-a anunţat pe antrenor că nu va fi el cel care va sta pe banca echipei sezonul viitor.

Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%”

Chiar dacă Şumudică este rapidist convins, Mihai Stoica este convins că decizia lui Şucu are legătură cu conflictele pe care antrenorul de 53 de ani le-a avut cu oamenii din conducerea Rapidului:

„La Şumudică discutăm despre un rapidist 100%, care a câştigat cu Astra campionatul în România. Nu a câştigat cu o echipă care pornea favorită la câştigarea titlului. A făcut o performanţă incredibilă la momentul ăla. El a avut rezultate la multe echipe. Poate nu a avut o constanţă extraordinară.

A fost o perioadă în care era singurul antrenor străin din Turcia. Tot aveai nevoie de un ’magic baghet’ şi mă aşteptam să fie numit. Probabil că au contat conflictele pe care le-a avut în decursul timpului cu oamenii din conducerea Rapidului”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis”

Potrivit lui Marius Şumudică, Dan Şucu a decis ca următorul antrenor al celor de la Rapid să fie tot un antrenor străin. Şumudică le-a mulţumit celor din conducere pentru faptul că s-au gândit la el şi le-a urat succes sezonul viitor:

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, se arată în comunicatul lui Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și