Închide meniul

Mihai Stoica știe de ce derby-ul FCSB – Dinamo a ajuns să se joace pe Arcul de Triumf: „Lipsă de respect din partea LPF!”

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 10:00

Reclamă
Mihai Stoica știe de ce derby-ul FCSB – Dinamo a ajuns să se joace pe Arcul de Triumf: Lipsă de respect din partea LPF!”

Mihai Stoica, în stare de şoc înainte de Belarus - România

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica știe de ce derby-ul dintre FCSB și Dinamo a ajuns să se joace pe arena Arcul de Triumf, arenă de doar 8000 de locuri. Managerul general al roș-albaștrilor susține că totul a plecat de la lipsa de respect a oficialilor LPF, față de ambele cluburi. MM susține că Liga ar fi trebuit să evita ca derby-ul să se joace în perioada în care Arena Națională este ocupată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo, derby0ul din etapa a doua a sezonului, va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica știe de ce derby-ul FCSB – Dinamo a ajuns să se joace pe Arcul de Triumf

Mihai Stoica susține că nici cei de la Dinamo nu au vrut să amâne meciul pentru o dată în care Arena Națională ar fi fost disponibilă. MM susține că din start, oficialii LPF ar fi trebuit să evite o astfel de situație, situație în care un meci cu grad mare de risc se va juca pe arena Arcul de Triumf.

„Totul a plecat de la lipsa de respect a LPF faţă de noi şi Dinamo. Sunt etape de sezon regular, cinci etape nu se putea juca pe Arena Naţională şi bineînţeles că era o solicitare logică, trei meciuri să fie programate în următoarele 25 de etape. Meciul a căzut în etapa a doua, FCSB – Dinamo.

Având în vedere toate tergiversările astea şi faptul că pe Arc pot fi multe probleme de organizare şi doar pe Arena Naţională Dinamo ar fi avut 8.000 de suporteri… Acum Dinamo va avea 300, iar Dinamo n-a vrut să amâne. De ce m-am zbătut pentru amânare? Respect suporterii noştri, dar şi pe cei de la Dinamo şi era normal să se desfăşoare pe un stadion pe care să încapă pe 30-40.000 de spectatori, nu neapărat pe Ghencea.

Reclamă

De ce nu s-a jucat? Nu au vrut Dinamo şi LPF. De asta ne pedepseşte acum să jucăm acum pe Arc? De ce nu vrei să joace 40.000 de oameni la meci? Ăsta e respect pentru fotbal? Spectatorul e cel mai minimalizat de cei de la CSA, de cei de la LPF”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, de pe Arcul de Triumf. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că biletele nu se vor vinde online, pentru ca vicecampionii să fie siguri că nu vor fi mai mulţi suporteri dinamovişti pe stadion.

„Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și