Închide meniul

Mihai Stoica, ultimele detalii despre derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf: „Nu vom vinde bilete online!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 22:22

Reclamă
Mihai Stoica, ultimele detalii despre derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf: „Nu vom vinde bilete online!

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, de pe Arcul de Triumf. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că biletele nu se vor vinde online, pentru ca vicecampionii să fie siguri că nu vor fi mai mulţi suporteri dinamovişti pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo se va disputa pe arena Arcul de Triumf, după ce roş-albaştrii nu au primit dreptul de a închiria stadionul din Ghencea. Derby-ul se va desfăşura sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf

Mihai Stoica a dezvăluit că se vor emite în jur de 7000 de bilete, pentru derby-ul cu Dinamo. Din acestea, aproximativ 400 vor fi alocate fanilor „câinilor”, şi va exista de asemenea o zonă „tampon” pentru a delimita cele două galerii.

MM susţine că dacă partida s-ar fi jucat pe Ghencea, 30.000 de fani ar fi putut asista la derby, pe un stadion construit din bani publici.

Mihai Stoica a mai dezvăluit că FCSB nu va vinde online bilete pentru derby-ul cu Dinamo, pentru ca acestea să nu ajungă la fani dinamovişti. MM îi îndeamnă pe fanii din provincie, care vor să vină la meci, să ia legătură cu reprezentanţii clubului, sau suporteri din peluza Nord.

Reclamă

„Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Reclamă 4 / 0/3

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu de la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu, de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că mijlocaşul de 20 de ani trebuie să lupte pentru postul de titular de la gruparea lui Elias Charalambous.

„Octavian Popescu va trebui să lupte pentru titularizare, la momentul acesta, cu cel mai bun prieten al lui, David Miculescu.

Asta nu e o problemă, pentru că sperăm să avem cât mai multe meciuri şi atunci vom apela la rotaţie. După meciul cu Dinamo, jucăm în Bulgaria, apoi la Galaţi. E clar că nu putem juca cu aceiaşi jucători.

Nu ştim ce se va întâmpla cu Olaru şi cu Coman, dacă îi vom recupera”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și