Închide meniul

Mihai Stoica sună adunarea înaintea derby-ului Rapid – FCSB! Mesaj categoric înaintea duelului „de foc” de pe Arena Națională

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 14:20

Reclamă
Mihai Stoica sună adunarea înaintea derby-ului Rapid – FCSB! Mesaj categoric înaintea duelului de foc” de pe Arena Națională

Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica sună adunarea înaintea derby-ului dintre Rapid și FCSB și a transmis un mesaj categoric. Acesta a declarat că jucătorii roș-albaștri îi vor răsplăti pe fani, după susținerea din ultimele meciuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și FCSB se vor duela în ultima etapă a sezonului regular. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica sună adunarea înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Mihai Stoica a subliniat importanța prezenței fanilor roș-albaștri, la ultimele meciuri ale echipei. Acesta a transmis că FCSB a traversat momente dificile, atât în meciurile cu Voluntari și Botoșani, cât și în ultima etapă, cu Petrolul.

În acest context, MM a transmis că jucătorii roș-albaștri îi vor răsplăti pe fani în derby-ul cu Rapid. Pentru acest meci, suporterii liderului din Liga 1 vor primi o întreagă peluză pe Arena Națională.

Recent, am avut momente dificile. Cu Botoșani, după ce am rămas în 10. La Voluntari, când în prima jumătate a meciului parcă nu eram noi. Aseară, când în ultimele minute amintirea golului primit la Ploiești devenise vie…

Reclamă

Dacă am fi fost singuri, e greu de crezut că le depășeam ușor. Dar n-am fost singuri. Cu noi a fost Nordul. Acasă, a fost și T2. E greu să vă mulțumim în cuvinte, dar sunt convins că o vor face băieții sâmbătă. Prin atitudine. Cu determinarea cu care Florinel Coman făcea ieri sprint după sprint deși jucase 3 meciuri în 7 zile.

9 martie ora 20, Arena Națională, un nou episod. Avem o peluză cât un stadion. Și un avans care poate fi păstrat, sau chiar mărit!”, a transmis Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Florinel Coman, show la declarații înaintea derby-ului cu Rapid

Florinel Coman a oferit primele declaraţii după FCSB – Petrolul 1-0, meci în care a contribuit decisiv la singurul gol al meciului, autogolul lui Ţicu, din debutul reprizei secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Încă 3 puncte, ni le doream. Ştiam că vor veni mulţi oameni să ne susţină. Am făcut lucruri bune în acest sezon şi ne doream să îi chemăm la stadion. Se poate spune că am forţat autogolul. Un portar bun a scos acea minge. Trebuia să bat puţin mai tare. E o ocazie, o trecem acolo.

S-a simţit o oarecare oboseală, dar sunt fericit penru că echipa a arătat caracter, determinare. Ne-am montat din nou la pauză şi am dat gol. Ne prieşte această pauză, mă bucur pentru Luis Phelipe.

Sunt pe drumul cel bun. Azi nu am marcat. Am jucat şi fără Olaru. Nu vreau să discut despre aşa ceva (n.r. – ofertă din Bundesliga). Ţie îţi place să te uiţi la meciuri de acolo? Şi mie îmi place. Sunt montat când mi-a venit o ofertă de 5 milioane”, a spus Coman, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și