Închide meniul

Florinel Coman, show şi la declaraţii, după FCSB – Petrolul 1-0. Ce a spus despre derby-ul cu Rapid şi de un eventual transfer

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 22:52

Reclamă
Florinel Coman, show şi la declaraţii, după FCSB – Petrolul 1-0. Ce a spus despre derby-ul cu Rapid şi de un eventual transfer

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova

Florinel Coman, în timpul unui meci - Hepta

Florinel Coman a oferit primele declaraţii după FCSB – Petrolul 1-0, meci în care a contribuit decisiv la singurul gol al meciului, autogolul lui Ţicu, din debutul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Încă 3 puncte, ni le doream. Ştiam că vor veni mulţi oameni să ne susţină. Am făcut lucruri bune în acest sezon şi ne doream să îi chemăm la stadion. Se poate spune că am forţat autogolul. Un portar bun a scos acea minge. Trebuia să bat puţin mai tare. E o ocazie, o trecem acolo.

Florinel Coman, show şi la declaraţii, după FCSB – Petrolul 1-0

S-a simţit o oarecare oboseală, dar sunt fericit penru că echipa a arătat caracter, determinare. Ne-am montat din nou la pauză şi am dat gol. Ne prieşte această pauză, mă bucur pentru Luis Phelipe.

Sunt pe drumul cel bun. Azi nu am marcat. Am jucat şi fără Olaru. Nu vreau să discut despre aşa ceva (n.r. – ofertă din Bundesliga). Ţie îţi place să te uiţi la meciuri de acolo? Şi mie îmi place. Sunt montat când mi-a venit o ofertă de 5 milioane”, a spus Coman, citat de digisport.ro.

După victoria cu Petrolul, FCSB a ajuns la 13 puncte de Rapid şi la 14 lungimi de CFR Cluj, cu o singură etapă rămasă de disputat din sezonul regular, una în care FCSB va disputa marele derby cu Rapid, pe Arena Naţională. Până atunci, giuleştenii mai au partida cu Universitatea Craiova, ce se va disputa luni, de la 20:00.

Reclamă

Florinel Coman: „Nu vedem unde suntem în meciul cu Rapid”

Pentru FCSB, urmează duelul cu Rapid, din ultima etapă a sezonului regular. În ultimul meci din sezonul trecut, Rapid s-a impus cu un sever 5-1, după ce FCSB pierduse campionatul la Ovidiu.

„Nu vedem unde suntem în meciul cu Rapid. Se vor înjumătăţi punctele. Nu ne arătăm valoarea cu Rapid. E doar un meci pe care trebuie să-l câştigăm. E un meci pe care îl aşteaptă toată lumea.

Ambele tabere au suporteri mulţi, mai mulţi noi. Nu e o revanşă. Am venit vai de capul nostru de la Ovidiu. Se poate spune că e casa noastră, jucăm mereu aici. Meciurile se joacă pe stadioane mari, nu pe unele de 10.000″, a mai spus Coman.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și