Închide meniul

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „Îmi pare rău că jucăm cu Dinamo!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2023, 22:47

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „Îmi pare rău că jucăm cu Dinamo!

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Mihai Stoica în galeria FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea şi va putea găzdui derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, pe Stadionul Steaua. Oficialul vicecampioanei României şi-ar fi dorit ca adversară să îi fie o altă echipă şi nu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM anunţă că FCSB a primit acordul de principiu de la FCSB şi că au fost îndeplinite toate formalităţile pentru a juca pe stadionul de 100 de milioane de euro. E convins că arena de 31.254 de locuri ar fi fost neîncăpătoare şi la o confruntare cu o echipă din ligile inferioare.

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Îmi pare rău că jucăm cu Dinamo primul meci în Ghencea. Mi-aş fi dorit să joc cu orice altă echipă, chiar şi una de Liga 3. Chiar şi cu un antrenament oficial umpleam stadionul. Am fi umplut stadionul chiar şi cu steliştii din Diaspora.

(n.r. Deja aţi anunţat Liga că veţi juca?) Există acordul de principiu, la ora asta, atât. Mâine probabil vom şti cu exactitate. (n.r. Se mai poate întâmpla ceva?) Ca să joci acolo, trebuie semnat un contract. Avem deja de la CSA acordul. Nu cred că mai poate interveni ceva. Sunt îndeplinite toate formalităţile. Pe mine mă interesează ca bucureştenii să poată vedea pe viu derby-ul fotbalului românesc pe un stadion încăpător, nu la Arc (n.r. Stadionul Arcul de Triumf) unde încăpeau 7000 de oameni.

Ca sa pleci să joci derby-ul în alt oraş, era chiar prea de tot şi mă bucur că se rezolvă problema asta. Mai departe, nu ştiu de câte ori vom juca şi nu ştiu cât de important este simbolistic. Nu am absolut niciun feeling că mă întorc acolo”, a spus Mihai Stoica în exclusivitate pentru orangesport.ro.

Reclamă

FCSB nu a mai jucat în Ghencea din 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu scorul de 4-1.

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea

După mai multe încercări eşuate, Gigi Becali a primit în cele din urmă acceptul de la MApN. FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, se va disputa pe arena de 100 de milioane de euro.

Echipa lui Becali revine după opt ani în Ghencea. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat cererea de închiriere a Stadionului Steaua. Este o victorie urişă obţinută de latifundiarul din Pipera în „războiul” cu Florin Talpan.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va fi prima echipă de club, după CSA Steaua, care va organiza meciuri pe arena din Ghencea. Potrivit digisport.ro, vicecampioana Ligii 1 ar urma să achite aproximativ 27.000 de euro pentru fiecare meci. Aceasta a fost suma plătită de FRF pentru fiecare partidă a naţionalei României din Ghencea. E de aşteptat ca preţul să nu difere cu mult.

Gigi Becali a avut o primă reacţie şi a anunţat ce decizie a luat în privinţa preţurilor biletelor. Speră să obţină un profit uriaş după derby-ul care va fi sâmbătă, pe 22 iulie, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Sunt dispus să plătesc cât spune legea. Nu spune legea, puşcărie! Dacă spune legea că 7 lei, 7 lei dau.

Vom pune prețuri atractive, astfel încât să câștigăm bani. Pun niște prețuri accesibile, mijlocii. Vreau să iau 400.000-500.000 de euro din meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și