Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor: „Îmi iese un milion de euro din buzunar!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 decembrie 2023, 16:53

Reclamă
Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor: „Îmi iese un milion de euro din buzunar!

Dan Şucu, în culmea fericirii după Rapid - CFR Cluj 3-1

Dan Şucu după Rapid - CFR Cluj 3-1 / captura digisport.ro

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor în a doua zi de Crăciun. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că a plătit un milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a luat al treilea jucător kosovar la Rapid, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani. Este vorba de Ermal Krasniqi, jucător pe care l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB.

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor

„Băieţii mei mi-au spus că da. Am avut o înţelegere cu CFR-ul. Era doar o problema cu pretenţiile salariale ale jucătorului care erau prea mari. Dar ne-am înţeles. M-a lovit ceva? Nu. Îmi iese un milion de euro din buzunar. Asta e o lovitură mare. Da, atât am plătit. Dacă vrei să o numeşti o lovitură, poţi să o numeşti o lovitură„,a spus Dan Şucu în exclusivutate pentru AS.ro.

Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid

Dan Şucu a făcut un anunţ colosal pentru Rapid şi a declarat că în 2024, obiectivul său va fi aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor forţează o mutare de senzaţie în Liga 1

Mircea Lucescu este liber de contract, după ce şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, la sfârşitul lunii trecute. Dan Şucu a declarat că principalul său obiectiv pentru anul viitor este aducerea lui Mircea Lucescu în Giuleşti. Acesta a transmis faptul că „Il Luce” o va ajuta cu siguranţă pe Rapid, dată fiind experienţa sa în fotbal.

Reclamă

Şucu a mai transmis şi faptul că a purtat deja discuţii cu Mircea Lucescu, pentru o eventuală revenire la Rapid. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant a afirmat faptul că decizia îi aparţine acum lui „Il Luce”.

„Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și