Închide meniul

Mihai Stoica susține acuzațiile lui Gigi Becali: „E caz penal!” MM a făcut iureș după Voluntari – FCSB 2-2. „Viciere de rezultat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 8:59 / Actualizat: 15 mai 2022, 15:51

Mihai Stoica susține acuzațiile lui Gigi Becali: „E caz penal! MM a făcut iureș după Voluntari – FCSB 2-2. „Viciere de rezultat!

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica susține acuzațiile incendiare ale lui Gigi Becali, care a spus că CFR Cluj a oferit prime de 3.000 de euro ca Voluntari să o încurce pe FCSB. MM a dat de pământ și cu tușierul Valentin Avram, care nu a semnalizat ofsaid la golul egalizator al ilfovenilor din minutul 88.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta. Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate.

Mihai Stoica susține acuzațiile lui Gigi Becali după Voluntari – FCSB 2-2

Ce informații să am, sunt SRI? Am auzit și eu, așa se aude (n.r. – referitor la acuzațiile lui Gigi Becali, că ilfovenii ar fi fost mituiți), dar nu am de unde ști. Nimeni nu va lua măsuri, nu vă faceți griji. Când Gigi a încercat să promită ca o echipă să joace corect, i s-a mărit detenția. Eu, unul, cred că ar trebui demarată o anchetă. Sunt curios dacă cei de la Voluntari au curaj să se supună probei cu poligraf. Poate 1-2 pot minți poligraful, dar 20… nu știu.

Oricum, am apreciat faptul că după declarațiile de la conferința de presă, antrenorul Liviu Ciobotariu, care avea bonus mare la câștigarea trofeului, a ales să joace cu prima echipă deși jucase cu 3 zile înainte.

Probabil n-a mai contat bonusul, acum probabil nu a primit unul, dar a vrut să arate că un X este un rezultat nemaipomenit. Începând de astăzi, sunt fan Sepsi toată viața. Joacă Bălașa, Tudorie și Aganovic la ei”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Peste câteva zile după meciul cu FCSB, Voluntari va juca finala Cupei României, împotriva celor de la Sepsi. În partida cu roș-albaștrii, ilfovenii i-au pierdut pe Tamaș și Meleke, accidentați, iar aceștia sunt incerți pentru finală.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Valentin Avram

„S-a întâmplat că Avram nu a semnalizat un ofsaid și s-a terminat 2-2 în loc de 2-1. CFR, dacă bate mâine, este campioană în primul și în primul rând din cauza greșelii lui Avram.

Este ofsaid, nu pot discuta despre o fază unde este ofsaid și să spun ce ar fi trebuit să facă Miron. E ofsaid, viciere de rezultat și de titlu. Am terminat discuția! În situația în care CFR câștigă duminică cu Craiova, bineînțeles.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am ce să le reproșez jucătorilor când în minutul 88 iei gol din ofsaid, un gol care poate decide soarta campionatului. Avram îl vede doar pe Costin, nu vede roșu. Atât! Aici e vorba de minutul 88 și de o greșeală capitală a unui asistent care nu greșește, în care aveam cea mai mare încredere”, a mai spus Mihai Stoica.

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

FCSB are 53 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova nu mai poate coborî de pe podium. Voluntari e pe poziția a patra, iar Farul ocupă locul 5. Cu patru înfrângeri la rând, FC Argeş este pe ultima clasată din play-off.

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 53
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 32
5. Farul – 32
6. FC Argeş – 27

Recomandări
  • Voluntari – FCSB 2-2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și