Închide meniul

Mihai Stoica taie din entuziasmul suporterilor, după ce FCSB a primit cale liberă spre „Ghencea”: „A căzut o barieră, mai sunt şi trape!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 20:06

Mihai Stoica taie din entuziasmul suporterilor, după ce FCSB a primit cale liberă spre Ghencea”: A căzut o barieră, mai sunt şi trape!”

Mihai Stoica are încredere în Farul Constanța

Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă / AntenaSport

Mihai Stoica taie din entuziasmul suporterilor, după ce FCSB a primit cale liberă spre „Ghencea”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna decembrie a anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”. Iar, miercuri, președintele Klaus Iohannis a promulgat această lege.

Mihai Stoica taie din entuziasmul suporterilor, după ce FCSB a primit cale liberă spre „Ghencea”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu este atât de încrezător că cei de la CSA Steaua nu vor mai pune „piedici” FCSB-ului pentru a nu evolua pe stadionul „Steaua”.

„A căzut o barieră, mai sunt şi trape (n.r. râde)… Pff, trebuie justificări de alt gen acum, tot ca să nu ni se permită să jucam acolo. Sunt sigur că o să găsească. Sunt eu mai pesimist aşa.

E important să joci în Bucureşti, dacă Arena e închisă? Unde jucăm? Au fost situaţii de genul (n.r. când am jucat afară). Suporterii cei mai mulţi sunt în Ghencea, e alt interes acolo. Nu sunt optimist, să vedem…”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Peluza Nord jubilează după ce FCSB a primit „undă verde” pentru a juca în „Ghencea”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, s-a declarat fericit pentru faptul că FCSB va putea evolua din nou în „Ghencea”.

„Păi, gata, jucăm în Ghencea. Dacă ne vor da voie, vom juca în Ghencea. Încă n-am apucat să întreb la club, dacă au făcut cerere. Suporterii au primit foarte bine vestea. Revine totul la normal”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

94.672.020 de euro a costat construirea noului stadion „Steaua”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și