Închide meniul

Mihai Stoica, ultimele detalii despre Darius Olaru și Florinel Coman: „Tragem speranțe, dar nu știm!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2023, 19:00

Reclamă
Mihai Stoica, ultimele detalii despre Darius Olaru și Florinel Coman: Tragem speranțe, dar nu știm!”

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre Darius Olaru și Florinel Coman

Mihai Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre Darius Olaru și Florinel Coman, jucătorii care au ieșit accidentați în timpul partidei dintre FC U Craiova 1948 și FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține că situațiile celor doi nu sunt deloc liniștitoare, urmând să fie supuși mai multor investigații medicale în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat fără emoții primul meci din noul sezon din Liga 1, însă a pierdut doi jucători extrem de importanți. Darius Olaru și Florinel Coman s-au accidentat în duelul cu trupa lui Adrian Mititelu.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre Darius Olaru și Florinel Coman

După ce inițial s-a zvonit că Darius Olaru ar putea rata o bună parte din acest start de sezon, Mihai Stoica a venit cu mai multe detalii despre starea căpitanului de la FCSB.

MM susține mijlocașul va face un RMN, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea, și cât îl va ține departe de teren.

Nici în privința lui Florinel Coman situația nu este mai liniștitoare. Mihai Stoica a dezvăluit că extrema FCSB-ului s-a accidentat în momentul în care a fost faultat, fault în urma căruia s-a dictat penalty. Managerul general de la FCSB susține că nu se știe nici cât va lipsi „Mbappe de România” de pe teren, sau dacă va putea evolua în următoarea partidă, cu Dinamo.

Reclamă

„Olaru o să facă un RMN, chiar dacă e mult prea devreme, dar să avem un reper. Sperăm să nu fie ceva foarte grav, dar îl jenează și la mers. E în zona șoldului.

Coman e blocat în zona lombară. La penalty a căzut. Nu și-a putut controla căderea când a fost faultat.

Nu știm ce se va întâmpla cu Olaru și Coman. Tragem speranțe, dar nu știm”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, nemulțumit de anumiți jucători de la FCSB: „Au fost individualiști”

Mihai Stoica s-a arătat nemulțumit de anumiți jucători de la FCSB. Oficialul vicecampioanei a criticat jucătorii intrați pe parcursul partidei cu FC U Craiova 1948.

Eu cred că am jucat noi foarte bine și ne-au prins frica. Am marcat cu ceva șansă primul gol și după ne-a fost mai ușor. Am început foarte bine meciul, adică exact ce vedeam în antrenamente. Am încredere că dacă accidentarea lui Olaru nu va fi gravă, iar Coman va fi bine, va fi foarte greu pentru multe echipe din Liga 1 să joace contra noastră. Doar că noi mai avem încă o provocare uriașă, să ne provocăm în grupele Conference League, iar traseul este foarte dificil.

Singura lucru care nu a fost pe placul meu a fost cum au intrat cei de pe bancă. Nu mi-a plăcut! Deloc! Nimeni din cei care au intrat! Da, e foarte adevărat (n.r – că Edjouma a marcat din pasa lui Cordea), dar nu mi-a plăcut atitudinea cu care au intrat, faptul că au fost individualiști sau că alții au fost absenți. Tocmai d-aia e de remarcat cum au jucat Șut și Djokovic în absența celor care au ieșit. Pantea a fost și el impecabil. Da, m-au deranjat foarte tare. Dacă vor avea atitudinea asta, nu e în regulă deloc.

O măsură punitivă pentru cei care au intrat ar fi să meargă și să vadă cum au jucat înainte să intre ei. Uite cât de repede a jucat Băluță, cât de altruist a fost Băluță. Singura chestie bună a fost golul 3. În rest, au pierdut toate mingile și au arătat de ce încep pe bancă, deși unii erau obișnuiți să fie titulari”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și