Închide meniul

Mihai Stoica, nemulțumit de anumiți jucători de la FCSB: „Au fost individualiști”

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 18:24

Reclamă
Mihai Stoica, nemulțumit de anumiți jucători de la FCSB: Au fost individualiști”

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica, nemulțumit de anumiți jucători de la FCSB. Oficialul vicecampioanei a criticat jucătorii intrați pe parcursul partidei cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous a debutat cu o victorie în Liga 1. „Roș-albaștrii” au trecut de formația lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, cu scorul de 3-1, în deplasarea de la Tg. Jiu.

Mihai Stoica, nemulțumit de anumiți jucători de la FCSB. „MM” a criticat atitudinea rezervelor

Managerul general de la FCSB nu a fost mulțumit de prestația fotbaliștilor care au intrat pe parcursul partidei din prima etapă a Ligii 1. Acesta i-a criticat pe Malcom Edjouma, Andrei Cordea, Ovidiu Popescu și pe Valentin Gheorghe. „MM” este de părere că jucătorii au fost mult prea individualiști și că nu au contribuit prea mult la ajutarea echipei.

„Eu cred că am jucat noi foarte bine și ne-au prins frica. Am marcat cu ceva șansă primul gol și după ne-a fost mai ușor. Am început foarte bine meciul, adică exact ce vedeam în antremente. Am încredere că dacă accidentarea lui Olaru nu va fi grazvă, iar Coman va fi bine, va fi foarte greu pentru multe echipe din Liga 1 să joace contra noastră. Doar că noi mai avem încă o provocare uriașă, să ne provocăm în grupele Conference League, iar traseul este foarte dificil.

Singura lucru care nu a fost pe placul meu a fost cum au intrat cei de pe bancă. Nu mi-a plăcut! Deloc! Nimeni din cei care au intrat! Da, e foarte advărat (n.r – că Edjouma a marcat din pasa lui Cordea), dar nu mi-a plăcut atitudinea cu care au intrat, faptul că au fost individualiști sau că alții au fost absenți. Tocmai d-aia e de remarcat cum au jucat Șut și Djokovic în absența celor care au ieșit. Pantea a fost și el impecabil. Da, m-au deranjat foarte tare. Dacă vor avea atitudinea asta, nu e în regulă deloc.

Reclamă

O măsură punitivă pentru cei care au intrat ar fi să meargă și să vadă cum au jucat înainte să intre ei. Uite cât de repede a jucat Băluță, cât de altruist a fost Băluță. Singura chestie bună a fost golul 3. În rest, au pierdut toate mingile și au arătat de ce încep pe bancă, deși unii erau obișnuiți să fie titulari”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali a sunat pe bancă

Ilie Dumitrescu este convins că Gigi Becali a sunat pe bancă în timpul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 1-3, din prima etapă a Ligii 1. „Mister” a comentat schimbarea lui Florinel Coman, de la pauza partidei.

Fostul atacant şi antrenor al roş-albaştrilor nu l-a crezut pe „Mbappe” Coman, cel care a anunţat că a suferit o accidentare după ce a executat penalty-ul. Starul roş-albaştrilor a făcut 2-0, în minutul 17, şi a fost desemnat MVP-ul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Interesant să aflăm dacă Coman are vreo problemă de sănătate. Cred că ăsta e singurul motiv pentru care ar fi trebuit să fie schimbat. În perioada de pregătire poţi să faci asta, să dai minute când sunt doi pe post.

N-a mai arătat la fel. Coman este într-o formă foarte bună, am informaţii că s-a pregătit foarte bine. A terminat campionatul excelent. Şi acum este schimbat.

Eu nu cred că a avut ceva. Dacă ştie şi diagnosticul, că în 2 zile o să fie ok. Noi ne amuzăm, dar nu cred că se simte confortabil cu tratamentul ăsta. Nu cred că îi este ok. Chiar a fost omul meciului”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și