Închide meniul

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andre Duarte la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2023, 8:41

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andre Duarte la FCSB

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andre Duarte la FCSB

Andre Duarte, în meciul dintre FC U Craiova 1948 și Farul Constanța / Hepta

Mihai Stoica a adus ultimele detalii despre transferul lui Andre Duarte la FCSB. Fundașul lui Adrian Mititelu de la FC U Craiova 1948 este cel mai bun la construcție, susține Meme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, singurua variantă de a-l aduce în această vară este aceea în care fundașul de 25 de ani cotat la 750.000 de euro ar veni liber de contract.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Andre Duarte la FCSB

”Duarte liber e un subiect, Duarte sub contract cu FC U Craiova e un alt subiect. Eu nu am văzut niciun act ca să mă pronunț, nu pot să spun eu acum ce cred, pentru că oricum nu contează.

Contează decizia FIFA, nu opinia mea. Cred că nu numai noi suntem interesați să-l aducem. E un jucător pe care-l apreciem și care e foarte interesant.

Construiește mult mai bine decât foarte mulți fundași centrali din România. În opinia mea, Tamm și Duarte au fost cei mai buni fundași centrali din România”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Mesajul lui Andre Duarte, la final de sezon

Andre Duarte a avut un mesaj pentru fanii lui FC U Craiova 1948, la finalul unui sezon în care oltenii au fost aproape de cupele europene.

„Încă un an se apropie de final. Dintre toți, cel mai provocator și dificil, atât profesional, cât și personal, dar termin cu un sentiment de împlinire.

În primul rând, mulțumesc colegilor mei care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi în care am ajuns. În al doilea rând, un cuvânt adresat fanilor care au arătat întotdeauna o imensă bunătate față de mine pe care nu o voi uita niciodată. În cele din urmă, mulțumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în carieră și mi-au oferit ocazia să arăt ce pot la un nivel superior.

Reclamă 4 / 0/3

După 45 de jocuri și 4110 minute, este timpul să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru noul sezon care urmează, care cu siguranță îmi va aduce noi provocări și obiective”, a scris Andre Duarte pe Facebook.

Dispută Gigi Becali – Adrian Mititelu pe subiectul Andre Duarte

Gigi Becali nu a făcut un secret din faptul că şi-l doreşte pe Andre Duarte. Adrian Mititelu l-a trimis pe Gigi Becali la rivala CSU Craiova pentru jucători.

„FCSB să se ducă la CSU, că se mulează jucătorii pe ei! Toți jucătorii care au fost la clubul ăla au fugit acolo (n.r. – la FCSB), cei mai mulți dintre ei. Nu știu nimic despre oferte, nu mi-a spus nimeni că îl vrea pe Bahassa sau pe Bauza.

În principiu, există discuții pentru Pepe (n.r. – Bauza), dar nu în România. Pepe și Dragoș Albu sunt jucători căutați la ora asta. În rest, nimeni nu a întrebat de nimeni. Vrem să avem o echipă puternică la anul, mai ales că CSU s-a întărit cu Mitriță, am înțeles că o să vină și Băluță. Nu putem să ne facem de râs în meciurile cu CSU”, a declarat Adrian Mititelu într-o conferință de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și