Închide meniul

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase: „Patronul a vorbit cu anumiți impresari!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 18:50

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase: „Patronul a vorbit cu anumiți impresari!

De unde a văzut Florin Tănase meciul FCSB - Saburtalo. Golgheterul roş-albaştrilor, lăsat în afara lotului de Nicolae Dică

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase. Golgheterul FCSB era tot mai aproape de China, însă mutarea a picat. Trei milioane de euro cere Gigi Becali pentru căpitanul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase

Căpitanul de la FCSB a semnat cu P&P Sport Management, firma de impresariat a lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul mondial. Cu toate acestea, transferul său pare tot mai greu de realizat.

„Dacă cineva plătește clauza, poate să plece oricând. Eu nu știu absolut nimic. Patronul a vorbit cu anumiți impresari. Dacă plecă Tănase, avem 3 milioane. Dacă nu, avem golgheterul ultimelor două ediții în lot”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit culisele plecării lui Florin Tănase de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ultimele detalii despre plecarea lui Florin Tănase, de la FCSB. Patronul roş-albaşstrilor declară că golgheterul se va despărţi în scurt timp de echipă.

Reclamă

FCSB a fost învinsă de Rapid, cu scorul de 2-0. În ciuda rezultatului, Gigi Becali a declarat că Florin Tănase, golgheterul echipei din ultimele două sezoane, se va despărţi de club în următoarea perioadă.

„Îmi place Tănase, orice ar spune, nu mă supăr pe el. Ştii de ce nu mă supăr? Şi azi, toată echipa a fost praf, doar el şi Cordea şi-au dat viaţa. La ambele a fost Rachid Bouhenna vinovat. El trebuie să semneze acum o procură exclusivă şi în 48 de ore se va transfera. Eu cred că Tănase va pleca, scap de 30.000 de euro pe lună, iau 3 milioane. Începe curăţenia”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 2-0. Criticat de patron, căpitanul roş-albaştrilor a fost un car de nervi.

Reclamă 4 / 0/3

„Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab, avem un început dezastruos, trebuie să analizăm şi să revenim. Vreau să le cer scuze suporterilor din partea jucătorilor, că i-am dezamăgit.

Am avut câteva ocazii, nu am marcat. Au marcat ei, bravo. Nu ştiu unde e echipa de anul trecut care se bătea la titlu, aici nu mai e. Nu pot eu să spun care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Problema cea mai mare e ca nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem echipa ofensivă care pasa mult, făcea presing sus. Nu ştiu ce s-a întâmplat.

Trebuia să se facă mai multe schimbări la pauză. Nu vreau să discut despre asta, sunt supărat, mă aşteptam la un alt start de sezon, aveam încredere. Trebuie să îi integrăm şi pe cei care au venit.

Îmi arde de transfer după meciul ăsta? În România nu e voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea. Fiecare om trebuie să spună ce gândeşte. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc. Declaraţiile au fost interpretate.

Ne aşteaptă un meci foarte greu joi, pe care dacă îl vom câştiga, altfel vor decurge lucrurile. Eu încă cred că ne putem califica, am încredere că putem face un meci bun să îi eliminăm”, a declarat Florin Tănase pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase
  • Anunţul făcut de managerul general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și