Închide meniul

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferurile lui Malcom Edjouma şi Adrian Şut! Ce a spus despre Marius Ştefănescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 12:32

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferurile lui Malcom Edjouma şi Adrian Şut! Ce a spus despre Marius Ştefănescu

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferurile lui Malcom Edjouma şi Adrian Şut

Adrian Şut şi Malcom Edjouma, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre transferurile lui Malcom Edjouma şi Adrian Şut. Cei doi jucători pot pleca de la FCSB în această vară, fiind doriţi de Bari, respectiv Trabzonspor. De asemenea, MM a confirmat interesul roş-albaştrilor pentru Marius Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari forţează transferul lui Malcom Edjouma, în această perioadă de mercato. Gigi Becali cere în schimbul mijlocaşului suma de 1 milion de euro.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferurile lui Malcom Edjouma şi Adrian Şut

Mihai Stoica a confirmat faptul că există negocieri cu oficialii de la Bari, în privinţa unui transfer al lui Malcom Edjouma. MM a declarat că oferta italienilor nu se pliază pe cerinţele roş-albaştrilor.

„Se discută zilele acestea despre transferul lui Edjouma la Bari. Nu știu cât de departe este oferta lor față de ce vrem noi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În privinţa lui Adrian Şut, Marius Şumudică a dezvăluit că mijlocaşul are ofertă de la Trabzonspor, formaţie din prima ligă din Turcia. Mihai Stoica a dezvăluit că nu este nimic oficial în acest sens.

Reclamă

„În cazul lui Șut nu este nimic oficial”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate mai sus.

Pe de altă parte, Mihai Stoica a declarat că Marius Ştefănescu este un jucător aflat în vizorul FCSB-ului. Acesta susţine că Gigi Becali şi-a exprimat intenţia de a-l cumpăra pe mijlocaş de la Sepsi, însă în cele din urmă, jucătorul va rămâne la gruparea covăsneană.

„Stefanescu a fost mereu în vizorul nostru. Când au inceput negocierile cu Rapid, era normal ca Gigi să își exprime intenția. Din informațiile pe care le aveam noi, până la discuțiile cu Rapid, era clar că Ștefănescu rămâne la Sepsi. E un jucător care ne interesează foarte tare. E logic ca Sepsi să recurgă la strategia asta (n.r. – de a nu-l vinde acum)”, a mai spus MM Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma

Gigi Becali a oferit declaraţii despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre interesul unor echipe pentru cei doi mijlocași, legitimați în prezent la vicecampioana României.

Gigi Becali a dezvăluit că, în momentul de față, vânzarea jucătorilor nu este o prioritate pentru echipa pe care o conduce. Patronul celor de la FCSB a menționat că turcii nu au făcut o ofertă oficială pentru Adrian Șut și că echipa sa ar avea probleme în cazul în care acesta va părăsi lotul lui Elias Charalambous.

„Am auzit ceva, știu că au mai fost discuții și în trecut, iar acum au revenit. Nu e ofertă oficială, vom vedea când va fi, dacă va fi. Trebuie să vorbesc și cu antrenorul, să văd care e riscul. Pentru că la ora asta nu e vorba de bani, nu primează vânzările, ci calificarea în grupele Conference League, campionatul. Iar fără Șut o să avem probleme

Acum, o echipă din Turcia îl vrea și pe Edjouma. Vor să-l împrumute, cu opțiune de transfer definitiv de 800.000 de euro. Eu am nevoie de jucători acum, cum să-i dau împrumut? Împrumut îi dai doar când vrei să scapi de ei”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și