Închide meniul

Mihai Stoica, uluit de ceea ce a reuşit deja Vlad Chiricheş în vestiarul FCSB-ului: „E piesa care lipsea pentru titlul 27”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2023, 21:50

Reclamă
Mihai Stoica, uluit de ceea ce a reuşit deja Vlad Chiricheş în vestiarul FCSB-ului: „E piesa care lipsea pentru titlul 27

Mihai Stoica este fascinat de Dorin Rotariu

Mihai Stoica, după un meci / Hepta

Mihai Stoica s-a declarat uluit de ceea ce a reuşit deja Vlad Chiricheş în vestiarul FCSB-ului. Chiar dacă încă nu a debutat, căpitanul naţionalei României a devenit imediat un lider al echipei roş-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o zi după victoria din meciul cu CSKA 1948 Sofia, care a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, MM a venit cu detalii despre modul prin care a fost impresionat de Chiricheş. Veteranul în vârstă de 33 de ani este văzut drept jucătorul care o poate ajuta decisiv pe FCSB în lupta pentru câştigarea titlului.

Mihai Stoica, uluit de ceea ce a reuşit deja Vlad Chiricheş în vestiarul FCSB-ului

Vlad Chiricheş a fost inclus pe lista UEFA şi ar putea juca în returul cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia.

Vrem să avem cum avea Dan Petrescu anii trecuți, două garnizoane, să nu se simtă diferența. Ce este foarte important, în perspectivă, e faptul că a semnat Vlad Chiricheș, de a cărui voce avem foarte mare nevoie.

El s-a antrenat câteva zile cu noi, fără să fi semnat. Există la orice echipă de fotbal, după ce se termină antrenamentul, shake-uri proteice pe care trebuie să le bea. Unii nu vor să le bea. E un maseur care le spune să bea shake-urile.

Reclamă

Mi-a spus un insider că după antrenament, Chiricheș le-a spus să-și bea shake-urile și toți au mers și și le-au băut. Căpitanul echipei naționale să ai oportunitatea să îl semnezi. Nici nu mai spun despre faptul că a fost căpitanul unei echipe de Serie A.

El a venit să stea, așa am simțit! La el a fost o decizie complicată să se întoarcă, pentru că avea oferte, dar ne-a spus că e foarte fericit pentru că a semnat. Nu a avut niciun pic de ezitare.

A fost pentru el o perioadă dificilă, dar am curajul să afirm că noi stăm mai bine la kinetoterapie decât multe echipe mari din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheș e piesa care lipsea pentru titlul 27. Nu știu ce vom face în cupele europene, danezii sunt un adversar puternic, dacă vom trece de bulgari, dar sunt de scos. Pe mine mă interesează campionatul și cred că avem cele mai mari șanse„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cotat acum la 900.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com, Vlad Chiricheş era vândut în 2013 de către Gigi Becali la Tottenham, pentru 9.5 milioane de euro!

În vârstă de 33 de ani, internaţionalul român a evoluat sezonul trecut la Cremonese, echipă care a retrogradat în Serie B. Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB un contract valabil pe un sezon. Înţelegerea se va prelungi automat la finele stagiunii, în cazul în care roş-albaştrii vor câştiga titlul. A devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Are un salariu anual de 400.000 de euro.

Gigi Becali, anunţ categoric despre Vlad Chiricheş, după CSKA 1948 Sofia – FCSB

Becali susţine că transferul lui Vlad Chiricheş l-a efectuat cu gândul că echipa se va califica în grupele Conference League, însă după prestaţia de la Sofia, şi-a pierdut speranţa.

(n.r. – Va schimba Chiricheş faţa echipei?) Cred, aşa văd. Mingea este la adversar tot timpul. Păi, de ce să fie aşa? Dacă fundaşul o degajează la adversar, chiar şi Coman, de ce? Atunci avem nevoie de alt fundaş central. Dacă îl avem pe Chiricheş, iese cu mingea la picior. De aia dau ăia sute de milioane pe fundaşi. O singură verigă dacă e slabă, nu merge treaba.

Dacă nu îl luam pe Chiricheş până astăzi, azi nu-l mai luam. Eu l-am luat în contextul în care ne calificam 70-80%. Dar dacă eu vedeam ce am văzut azi, nu-l mai luam azi.

Noi şi aşa ieşim din cupele europene şi nu cred că ne calificăm (n.r. – în grupele Conference League). Stai să văd şi cu Djokovic, că e altceva cu el la mijlocul terenului. Nu avem nicio şansă de calificare aşa. Nu avem jucători cu personalitate”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
mai
23:48
Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY
21
mai
23:42
VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League
21
mai
23:33
Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!”
21
mai
23:02
Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”
21
mai
22:23
Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo
21
mai
22:20
Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
21
mai
21:34
EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton
21
mai
21:23
Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”
21
mai
21:10
VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei
21
mai
20:42
„Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid”
Vezi toate știrile
Citește și