Închide meniul

Mihai Stoica, uluit de ocaziile ratate de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj: „N-am văzut de când sunt eu în fotbal!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 21:53

Mihai Stoica, uluit de ocaziile ratate de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj: „N-am văzut de când sunt eu în fotbal!

Mihai Stoica, uluit de ocaziile ratate de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a fost uluit de ocaziile ratate de Rapid, în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 2-2. Managerul general de la FCSB susţine că giuleştenii au avut şansa de a învinge trupa lui Dan Petrescu, însă Valentin Costache şi Alexandru Ioniţă au ratat două ocazii rarisime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Rapid, scor 2-2, într-un meci din prima etapă de play-off. Janga şi Boateng au marcat pentru clujeni, în timp ce Kait şi Onea au înscris pentru trupa lui Adrian Mutu.

Mihai Stoica, uluit de ocaziile ratate de Rapid în derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica a comentat derby-ul dintre CFR Cluj şi Rapid. Acesta a declarat că cele două formaţii au obţinut 1 punct, la fel ca FCSB, după un meci în care s-au comis mai multe greşeli, atât din partea clujenilor, cât şi din partea giuleştenilor.

Pe de altă parte, MM susţine că în întreaga carieră, nu a văzut o echipă care să rateze atât de mult într-un meci la fel cum a făcut-o Rapid în derby-ul cu CFR Cluj.

În partida de la Cluj, trupa lui Adrian Mutu a ratat două ocazii uriaşe. Valentin Costache şi Alexandru Ioniţă au avut şansa de a înscrie, însă amândoi au ratat uluitor, din poziţii excelente.

Reclamă

„Când mă uit că unii fac același număr de puncte ca noi etapa asta, și le fac dintr-un penalty cu greșeală de portar și dintr-o execuție ratată… Boateng își dă cu stângul în dreptul, se dă peste cap.

N-am văzut de când sunt eu în fotbal ocazii atât de mari ratate de o echipă. Asemenea ocazii, ca a lui Costache, rar mai vezi într-un meci. Mă pun în pielea celor de la Rapid. Au pierdut două puncte imense!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Adrian Mutu, nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2

Adrian Mutu a fost nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2. Antrenorul giuleştenilor a spus că echipa sa merita să câştige, după raportul ocaziilor.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu spune că Rapid va juca toate meciurile la victorie, indiferent de adversarul pe care îl va avea. Mutu a lăudat prestaţia echipei sale şi pe terenul campioanei.

„Mi-a ieșit în seara aceasta, știam ce calități are Onea, știam că trebuie să schimb ceva. Cred că și prima repriză a fost una bună, nu doar a doua. Dar rămânem cu picioarele pe pământ, nu ne entuziasmăm la 2-2. Mai rar ați văzut CFR-ul să fie împinsă așa. Am dominat meciul, am avut posesie, păcat că n-am avut șanse pentru a marca. Au fost intervenții senzaționale ale lui Scuffett, apoi au venit ratările incredibile ale lui Dugandzic și Ioniță. Trebuia să câştigăm, meritam.

Plecăm cu un punct, asta e, suntem puțin dezamăgiți că n-am reușit să fructificăm ce trebuia să fructificăm. O să analizăm lucrurile care nu merg bine și o să încercăm să le corectăm, play-off-ul e lung.

Cred că Rapid își joacă șansa pe fiecare teren pe care joacă. Nu jucăm la egal în niciun meci, vrem să scoatem maximum din fiecare joc„, a spus Adrian Mutu după CFR Cluj – Rapid 2-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și