Închide meniul

Mihai Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo! Nu-i lipseşte absolut nimic!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 8:34

Mihai Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo! Nu-i lipseşte absolut nimic!

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica/ Hepta

Mihai Stoica, uluit de un jucător de la FCSB. Managerul general de la FCSB este încântat de forma pe care o arată Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica îi dă speranţe şi lui Gigi Becali, cel care visează să ia zeci de milioane de euro pe Octavian Popescu. Stoica e convins că dacă Tavi Popescu ar ajunge acum la Manchester City sau Barcelona, ar face faţă fără probleme.

Mihai Stoica, uluit de un jucător de la FCSB

Nu are nicio legătură cu jucătorii care au urmat Generaţiei de Aur. Mutu a avut alte calităţi, era un marcator excepţional, a marcat peste 100 de goluri în Serie A. Nu are legătură cu Mutu. Mutu şi Adi Ilie au fost imenşi. 

Îi scoatem pe ei din discuţie şi să vorbim despre atacanţii din ultimele generaţii. De la Florin Cernat mi-au trecut mulţi jucători pe la echipele la care am fost, dar niciunul nu se apropie de Octavian Popescu. Îl văd la antrenamente. Repet, dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo. 

E mai tehnic decât mulţi jucători de acolo, aşa-l văd eu. Nu-i lipseşte absolut nimic. Mihăilă a plecat la Parma, a retrogradat cu problemele echipei, a fost la Atalanta, n-am înţeles transferul ăla, că echipa avea alţi jucători de alt profil. Nu avea cum să joace. Poate dacă Man ajungea avea o şansă să joace, că semăna cu Ilicic. Octavian, dacă ajunge la o echipă foarte bună, poate da randament. La o echipă ca Udinese se poate pierde, ca orice al jucător”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA: „Plin de fler şi spectaculos! A fost comparat cu Gheorghe Hagi!”

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA într-un material ce caracterizează cei mai buni tineri jucători din Europa. Printre ei se află şi Goncalo Ramos, cel care l-a ţinut rezervă pe Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial din Qatar.

Forul european l-a descris pe Octavian Popescu ca fiind un jucător cu „fler şi spectaculos!” Octavian Popescu trece printr-o perioadă bună la FCSB, fiind lăudat din nou de Gigi Becali.

„Mijlocașul ofensiv a fost o apariție obișnuită pentru FCSB în ultimele două sezoane și a debutat în competițiile internaționale încă de când a împlinit 18 ani. Plin de fler și spectaculos, Octavian Popescu a fost comparat adesea cu emblamaticul jucător român Gheorghe Hagi”, scriu cei de la UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a dezvăluit cum a redevenit „perla” lui Gigi Becali de la FCSB

Octavian Popescu a avut un start de sezon sub așteptări, dar a redevenit „perla” lui Gigi Becali după evoluțiile din finalul acestui an. Atacantul de la FCSB a anunțat care a fost declicul și cum a reușit să își regăsească „pofta” de gol.

Dacă fac un meci prost, deja încep cu gânduri. Ce fac… Acum, pe final, m-am dezgheţat la minte să nu mai pun problema dacă am făcut un meci prost. Puneam presiune. Acum nu mai pun… Acum sunt foarte relaxat, începusem să intru foarte crispat la meciuri. Acum intru pe teren, sunt relaxat şi fac ce trebuie şi s-a văzut în ultimele meciuri.

De la meciul cu Rapid, am zis hai să mă concentrez la meciul ăsta că aflasam că o să joc titular, din prima. Am zis hai să incerc să fiu ca înainte, să fiu dezinvolt, să nu mai am emoţii şi mi-a reuşit.

Jucătorii din ziua de azi trebuie ajutaţi mai mult, nu să mergem să ne luăm de ei. Eu spun că toţi jucătorii tineri din România ar avea nevoie de mai multă susţinere din partea oamenilor care au făcut fotbal.

Fix înainte de meciul cu Rapid, fix atunci am început să mă uit şi mi-am dat seama că pot şi pot mai mult, dar trebuie să fiu mai liniştit la cap, să nu mai bag în seama pe toata lumea şi să-mi văd de treaba mea. Când trebuie să intri pe teren, trebuie să fii 100% concentrat„, a declarat Tavi Popescu pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și