Închide meniul

„M-am dezghețat la minte!”. Octavian Popescu a dezvăluit cum a redevenit „perla” lui Gigi Becali de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2022, 14:36

„M-am dezghețat la minte!. Octavian Popescu a dezvăluit cum a redevenit „perla lui Gigi Becali de la FCSB

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Octavian Popescu a avut un start de sezon sub așteptări, dar a redevenit „perla” lui Gigi Becali după evoluțiile din finalul acestui an. Atacantul de la FCSB a anunțat care a fost declicul și cum a reușit să își regăsească „pofta” de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a împlinit 20 de ani în această lună și e gata să o ajute pe FCSB să devină campioană. Becali îi fixase un preț de 50 de milioane de euro.

Octavian Popescu a anunțat cum a redevenit „perla” lui Gigi Becali de la FCSB

Internaționalul român a precizat că a pus prea multă presiune pe el și că a resimțit valul de critici care l-a vizat. Meciul cu Rapid, în care a înscris primul său gol stagional, l-a ajutat să treacă peste momentul nefericit din cariera lui. Acum i-a arătat cu degetul pe cei care nu au avut încredere în el.

Dacă fac un meci prost, deja încep cu gânduri. Ce fac… Acum, pe final, m-am dezgheţat la minte să nu mai pun problema dacă am făcut un meci prost. Puneam presiune. Acum nu mai pun… Acum sunt foarte relaxat, începusem să intru foarte crispat la meciuri. Acum intru pe teren, sunt relaxat şi fac ce trebuie şi s-a văzut în ultimele meciuri.

De la meciul cu Rapid, am zis hai să mă concentrez la meciul ăsta că aflasam că o să joc titular, din prima. Am zis hai să incerc să fiu ca înainte, să fiu dezinvolt, să nu mai am emoţii şi mi-a reuşit.

Reclamă

Jucătorii din ziua de azi trebuie ajutaţi mai mult, nu să mergem să ne luăm de ei. Eu spun că toţi jucătorii tineri din România ar avea nevoie de mai multă susţinere din partea oamenilor care au făcut fotbal.

Fix înainte de meciul cu Rapid, fix atunci am început să mă uit şi mi-am dat seama că pot şi pot mai mult, dar trebuie să fiu mai liniştit la cap, să nu mai bag în seama pe toata lumea şi să-mi văd de treaba mea. Când trebuie să intri pe teren, trebuie să fii 100% concentrat„, a declarat Tavi Popescu pentru orangesport.ro.

Imediat după meciul cu Rapid, Octavian Popescu a marcat și cu Craiova lui Mititelu. Tânărul jucător are și cinci pase decisive. Potrivit Transfermarkt, cota sa a ajuns la 4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu, în topul celor mai valoroşi tineri U21 din lume

Patru jucători din Liga 1 au fost incluşi în topul celor mai valoroşi internaţionali U21 de ani din lume. Topul a fost realizat după prestaţiile tinerilor din anul 2022, iar Octavian Popescu se clasează pe un loc de podium.

CIES a întocmit un top al jucătorilor tineri care au impresionat în 2022. Centrul de statistică a luat în calcul evoluţiile fotbaliştilor, de pe fiecare post.

Octavian Popescu a fost ales al treilea cel mai bun mijlocaş sub 21 de ani din lume, în anul 2022. Tot pe locul trei se clasează şi Robert Popa, de la FC U Craiova 1948, însă acesta face parte din categoria portari.

Octavian Popescu este depăşit doar de vedeta de la Manchester United, Anthony Elanga, şi de Adam Hlozek , starul de la Bayern Leverkusen. De cealaltă parte, Răzvan Popa este surclasat de portarii Maarten Vandervoordt şi Gavin Bazunu, de la Genk, respectiv Southampton.

Mai mult decât atât, printre cei 200 de jucători aleşi de CIES, din 73 de campionate, se mai regăsesc alte două nume din Liga 1. Este vorba de Constantin Grameni, de la Farul, care s-a clasat pe opt în topul mijlocaşilor defensivi, şi Alexandru Pantea, de la FCSB. Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor se situează pe locul 9 în clasamentul postului său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și