Închide meniul

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA – FCSB: „Mi s-a făcut greaţă!” Ce l-a marcat pe managerul roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2023, 23:46

Reclamă
Mihai Stoica, uluit înainte de UTA – FCSB: „Mi s-a făcut greaţă! Ce l-a marcat pe managerul roş-albaştrilor

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica/ Hepta

Mihai Stoica s-a arătat uluit de deciziile de arbitraj din ultimul meci al celor de la UTA, formaţie cu care se va duela FCSB în următoarea rundă din Liga 1. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că nu a mai putut privi deciziile pe care le-au luat centralii în partida trupei lui Laszlo Balint cu CFR Cluj. Mai mult decât atât, MM susţine că Vukcevic a fost norocos că nu şi-a rupt piciorul atunci când a fost faultat teribil de Maglica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de duelul cu UTA, din următoarea rundă din Liga 1. Partida va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA – FCSB

Mihai Stoica a analizat deciziile arbitrului Lucian Rusandu, din partida CFR Cluj – UTA. Managerul general de la FCSB susţine că arădenii au fost extrem de dezavatajaţi de central. În acest context, MM a dezvăluit că echipa pe care o vor întâlni bucureştenii în runda viitoare a fost „martelată” în Gruia.

Totodată, oficialul FCSB l-a luat la ţintă pe arbitru pentru faptul că a avut nevoie de mai multe reluări, înainte de a-i acorda cartonaş roşu lui Anton Maglica, pentru faultul horror care ar fi putut să-i încheie cariera lui Vukcevic.

„Întâlnim o echipă care a fost efectiv martelată la Cluj. Nici la Bistriţa, pe vremuri, n-am văzut aşa ceva.

Reclamă

Şi este incredibil că a fost televizat în direct, pe mai multe posturi de televiziune şi a avut duba VAR. Foarte grav.

Rămâne de văzut care vor fi urmările, dar am fi tare curioşi ce s-a discutat acolo, pentru că este foarte interesant acum. S-or fi întâmplat lucruri foarte grave, niciodată n-am văzut aşa ceva grav.

Mă refer că a fost dictat un penalty la simulare şi, după aia, un penalty care putea să însemne cel puţin un rezultat de egalitate, n-a fost dictat. Iar jucătorul ăla a ieşit şifonat.

Reclamă 4 / 0/3

Mie nu-mi venea să cred… La un moment dat mi s-a făcut greaţă când am văzut că s-a făcut pârghie piciorul lui Vukcevic şi el se uita să vadă 10 reluări. Este incredibil aşa ceva.

Eu nu pot să mă uit la aşa ceva (n.r. la faza în care Vukcevic a fost faultat), nu pot să mă uit. Putea să-i termine cariera”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a elucidat „misterul” tabletei de pe banca FCSB-ului

Mihai Stoica a elucidat „misterul” tabletei de pe banca FCSB-ului. Roș-albaștrii au fost dependenți de tehnologie la ultimul meci, câștigat în fața Petrolulul cu scorul de 4-1. Mihai Pintilii a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF și a urmărit partida de pe Arena Națională din tribune. Pe parcursul duelului, antrenorul „din umbră” al FCSB-ului i-a dat indicații pe WhatsApp lui Leo Strizu.

MM a precizat că, la bază, tableta este utilizată pentru a urmări în timp real mișcările jucătorilor. Doar că UEFA Și FIFA nu le interzic cluburilor să folosească dispozitivul și în alte scopuri, cum ar fi expedierea mesajelor în timpul meciurilor.

„Noi când am jucat cu Mioveni, la Buzău, era Edi Iordănescu antrenor şi pe o tabletă, pe care o spărăsesem eu de nervi, dar nu contează, a vorbit cu echipa.

Cine poate să oprească asta? Cine poate să facă aşa ceva? Vă mai spun ceva. UEFA şi FIFA permit să fie o tabletă pe bancă, deschisă, ca să vezi în timp real mişcările. Deci oricine poate să facă orice”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și