Închide meniul

Mihai Stoica a elucidat „misterul” tabletei de pe banca FCSB-ului: „Oricine poate să facă orice!”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 8:53

Reclamă
Mihai Stoica a elucidat „misterul tabletei de pe banca FCSB-ului: „Oricine poate să facă orice!

Mihai Stoica a dezvăluit scopul tabletei de pe banca FCSB-ului

Mihai Stoica a dezvăluit scopul tabletei de pe banca FCSB-ului / Profimedia

Mihai Stoica a elucidat „misterul” tabletei de pe banca FCSB-ului. Roș-albaștrii au fost dependenți de tehnologie la ultimul meci, câștigat în fața Petrolulul cu scorul de 4-1. Mihai Pintilii a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF și a urmărit partida de pe Arena Națională din tribune. Pe parcursul duelului, antrenorul „din umbră” al FCSB-ului i-a dat indicații pe WhatsApp lui Leo Strizu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerele TV au surprins în repetate rânduri cadre cu tableta folosită de staff-ul tehnic al FCSB-ului în meciul cu Petrolul.

Mihai Stoica a elucidat „misterul” tabletei de pe banca FCSB-ului: „Oricine poate să facă orice!”

Mihai Stoica a dezvăluit scopul tabletei de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a amintit că echipa sa a mai apelat la această variantă în trecut, pe vremea când Edi Iordănescu ocupa postul de antrenor.

Tableta folosită de FCSB la meciul cu Petrolul
Tableta folosită de FCSB la meciul cu Petrolul

MM a precizat că, la bază, tableta este utilizată pentru a urmări în timp real mișcările jucătorilor. Doar că UEFA Și FIFA nu le interzic cluburilor să folosească dispozitivul și în alte scopuri, cum ar fi expedierea mesajelor în timpul meciurilor.

„Noi când am jucat cu Mioveni, la Buzău, era Edi Iordănescu antrenor şi pe o tabletă, pe care o spărăsesem eu de nervi, dar nu contează, a vorbit cu echipa.

Reclamă

Cine poate să oprească asta? Cine poate să facă aşa ceva? Vă mai spun ceva. UEFA şi FIFA permit să fie o tabletă pe bancă, deschisă, ca să vezi în timp real mişcările. Deci oricine poate să facă orice”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Anunțul lui Mihai Stoica a venit la o zi după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB. „Antrenorul-paravan” adus de Gigi Becali anul trecut a spus că cineva din club l-a „lucrat”, arătând cu degetul către MM.

Mihai Pintilii riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare

Răzvan Burleanu a anunțat vineri, după ședința Comitetului Executiv al FRF, că antrenorii din Liga 1 care exercită funcții pentru care nu dețin toate licențele, cazul lui Mihai Pintilii, riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare.

Reclamă 4 / 0/3

Comitetul Executiv al FRF a adoptat noua măsură după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB, pentru că îndeplinea doar un rol decorativ la FCSB, de a-și „închiria” licența PRO pentru Mihai Pintilii.

„Comitetul Executiv a reușit, în unanimitate, să aprobe următoarea modificare de regulament. Fapta unui antrenor de a încheia cu un club un contract pentru o funcție pe care nu o va exercita, facilitând astfel folosirea licenței sale de către o altă persoană, constituie o abatere disciplinară. Se sancționează cu suspendarea pentru o perioadă de doi ani de zile și cu o amendă de 20.000 de lei.

Persoana care nu deține licența și exercită funcția va primi o penalitate financiară de minim 25.000 de lei, la care se adaugă etapele de suspendare. Un element nou, clubul în cauză va plăti o penalitate de 200.000 de lei. În caz de recidivă, penalitatea se va dubla. Decizia s-a luat astăzi în unanimitate. Ne dorim ca această măsură să prevină încălcarea regulamentului”, a spus Răzvan Burleanu, la sediul FRF.

Noua modificare a regulamentului FRF i-ar putea aduce lui Pintilii o nouă suspendare, după ce acesta a fost deja sancționat de Comisia de Disciplină. Prima etapă de suspendare a ispășit-o în meciul cu Petrolul, câștigat cu 4-1.

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și