Închide meniul

Mihai Stoica, uluit la FCSB – UTA 2-1. Reacție antologică a lui MM: „Era să intrăm în istoria universală a prostiei!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 octombrie 2022, 21:41

Reclamă
Mihai Stoica, uluit la FCSB – UTA 2-1. Reacție antologică a lui MM: „Era să intrăm în istoria universală a prostiei!

MM, FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a fost uluit la meciul FCSB – UTA 2-1, în final, când echipa lui era să fie egalată. MM a avut o reacție antologică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a recunoscut că FCSB face prea multe gafe în apărare. Managerul general al roș-albaștrilor a avut mari emoții în finalul partidei de pe Arena Națională.

Mihai Stoica, uluit la FCSB – UTA 2-1

„Am reuşit să marcăm 2 goluri, am reuşit să facem situaţii periculoase, Darius Olaru a spart gheaţa cu un gol senzaţional. Cordea îşi continuă evoluţiile bune. Ce m-a mirat enorm a fost că l-au admsolestat mulţi spectaori pe Creţu, care a făcut multe meciuri bune în ultima perioadă. Octavian Popescu a intrat bine, chiar foarte bine, a avut cifre bune, iar în sfârşit a fost periculos.

Negativ e că am luat un gol stupid. Era să intrăm în istoria universală a prostiei. În minutele de prelungire să plecăm de la stadion fără cele trei puncte„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gică Popescu râde de apărarea FCSB

Gică Popescu râde de apărarea FCSB şi susţine că jucătorii din defensiva lui Nicolae Dică nu au valoare. Creţu, Dawa, Tamm şi Pantea au format linia de 4 a vicecampioanei, în meciul cu UTA, 2-1.

Reclamă

„Eu cred că, mai mult decât calitatea individuală a jucătorilor, e important modul în care joacă împreună. Poţi să ai jucători cu calitate individuală, dar să nu ai un ritm bun de joc între fundaşii centrali, între fundaşii centrali şi fundaşii de bandă.

Spre deosebire de alt compartiment, în apărare, unde se vede cel mai repede o eroare, e nevoie ca adaptarea să se facă repede. Azi, doi jucători s-au dat cap în cap. Nu e o chimie între ei, să spui că joacă de mult timp împreună.

Cu tot respectul, dar nu sunt jucători cu super valoare, nu sunt jucători de o valoare certă, care au jucat în competiţii europene, la un anumit nivel. Se dau cap în cap în situaţii bizare, ce e cu ei? Ei nu reuşesc să facă o linie de patru, care să fie fără greşeală”, a spus Gică Popescu, la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB. Chiar dacă vor să rămână la club până la finalul contractelor, Rachid Bouhenna, Marco Dulca şi Bogdan Rusu nu vor mai juca în echipa lui Nicolae Dică.

„Bouhenna, Dulca și Rusu vor pleca sau vor rămâne, dar nu vor mai fi în lot. Eu nu-mi bat joc de nimeni. Respect contractele. Dacă vor să rămână, pot să o facă dar nu vor mai juca.

Oaidă este folositor echipei. Când vrei mai multă siguranță trebuie să joci cu el, e agresiv, deposedează, nu e extraordinar, dar este folositor.

Omrani are el calitate, dar până dă el mingea, trece baba cu colacii. El juca altceva la CFR, ținea mingea, dădea pasa când trebuie”, a spus Becali, la Pro Arena.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și