Închide meniul

Mihai Stoica, val de ironii la adresa lui Adam Nemec: „Ia să mă uit pe cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”. Fostul atacant al lui Dinamo a refuzat-o pe FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2022, 18:16

Reclamă
Mihai Stoica, val de ironii la adresa lui Adam Nemec: „Ia să mă uit pe cariera lui. N-a jucat pe nicăieri. Fostul atacant al lui Dinamo a refuzat-o pe FCSB

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a lansat un val de ironii la adresa lui Adam Nemec. Atacantul de 36 de ani a anunţat că a fost ofertat de FCSB, dar că nu şi-a dorit să îl aibă patron pe Gigi Becali şi a preferat să îşi prelungească contractul cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al roş-albaştrilor a avut o primă reacţie şi i-a dat o replică acidă fostului vârf de la Dinamo. MM a căutat, în direct, echipele la care a jucat internaţionaul slovac.

Mihai Stoica, val de ironii la adresa lui Adam Nemec

Interesantă cariera lui. El n-a jucat pe nicăieri. Nu s-a bătut niciodată pentru trofee. El, trecând pe la Kaiserslautern, l-am rugat pe Tommy Neubert să aibă o discuție cu el, dar i-a spus că nu-l interesează și că nu vrea să lucreze cu Gigi.

Sunt mai multe motive pentru care a spus asta. Probabil îi e frică să vină să joace la nivelul ăsta. Sunt și unii care nu vor să intre în arena cu lei, gladiatori sunt puțini. Ia să mă uit pe cariera lui (n.r. – își scoate telefonul și caută profilul lui Nemec) Un gol în 14 meciuri la Pafos, a mai jucat pe la Erzgebirge Aue. N-a fost niciodată la o echipă de top.

Bun jucător. Dacă avea viteză, era în Premier League. N-are cifre formidabile, dar n-a fost un jucător rău. În al doilea lui descălecat la Dinamo, mi s-a părut că e cam «gata», apoi a jucat bine la Voluntari„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Adam Nemec şi-a început cariera la Dubnica şi a jucat apoi pentru Zuilina, Genk, Kaiserslautern, Inglstadt, Union Berlin, New York City, Willem II, Dinamo, Pafos şi FC Voluntari. A adunat 43 de selecţii în tricoul naţionalei Slovaciei, pentru care a înscris 13 goluri.

Adam Nemec a refuzat oferta lui FCSB

Fostul jucător al lui Dinamo a surprins la ultima conferinţă de presă a ilfovenilor. Vârful care are o cotă de piaţă de 400.000 de euro a recunoscut că a purtat o discuţie cu preparatorul fizic al vicecampioanei, Thomas Neubert.

Nemec nu a vrut să audă de interesul roş-albaştrilor şi a semnat un nou contract cu FC Voluntari. Va rămâne la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu până în vara anului viitor.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Ai avut alte oferte, de exemplu de la FCSB?) Am vorbit cu Thomas Neubert, m-a întrebat după meciul cu Steaua dacă sunt interesat să vin. I-am spus că am semnat deja cu Voluntari şi sunt fericit aici. Nu plec nicăieri!

Aici am tot ce vreau, este aproape de casă. Îmi este confortabil, fac 10 minute să ajung până aici, la baza de antrenament. Nu am avut dubii în a rămâne aici. Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat. Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca şi Voluntari„, a declarat Adam Nemec la conferinţa de presă.

Gigi Becali a transferat doi atacanţi în această vară, după plecarea lui Florin Tănase la arabi, pentru 3 milioane de euro. Au fost aduşi David Miculescu (21 de ani) şi Bogdan Rusu (32 de ani).

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și