Închide meniul

Mihai Stoica, verdict despre vedeta Rapidului: „Rrahmani e un jucător acasă, altul în deplasare!”

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 13:49

Reclamă
Mihai Stoica, verdict despre vedeta Rapidului: „Rrahmani e un jucător acasă, altul în deplasare!

Mihai Stoica, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit un verdict despre vedeta Rapidului, Albion Rrahmani. Managerul general de la FCSB consideră că atacantul kosovar dă un randament mai bun în meciurile de pe teren propriu, în timp ce în deplasare, acesta este un alt jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani s-a integrat perfect la Rapid, şi a marcat şase goluri, în cele şase meciuri bifate la formaţia giuleşteană. În ultima rundă, în partida cu Hermannstadt din deplasare, atacantul a avut o evoluţie ştearsă, deşi a fost integralist.

Mihai Stoica, verdict despre vedeta Rapidului, Albion Rrahmani

Mihai Stoica a analizat prestaţiile Rapidului, şi a declarat că giuleştenii prestează un joc mult mai bun în meciurile desfăşurate pe teren propriu, atunci când sunt impulsionaţi de către fani.

În privinţa lui Albion Rrahmani, Mihai Stoica a declarat că atacantul kosovar este un jucător foarte bun, însă are nevoie de jocul colectiv al echipei, pentru a ieşi în evidenţă. De asemenea, MM a mai mărturisit că Rrahmani ar putea fi golgheterul acestui sezon de Liga 1, după ce în stagiunea precedentă tot Rapid a oferit cel mai bun marcator al campionatului, pe Marko Dugandzic.

„E o diferenţă faţa de Rapidul de pe teren propriu şi cel din deplasare. Acasă sunt mult mai energici. Rrahmani e un jucător acasă, altul în deplasare. El ştie fotbal, dar are nevoie să îl ajute echipa! Rrahmani e posibil să se bată cu şanse reale la titlul de golgheter, va mai marca”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid în vară, de la Ballkani. Giuleştenii au achitat suma de 600.000 de euro în schimbul atacantului kosovar, care a marcat deja şase goluri în tricoul vişiniu şi a oferit şi un assist.

Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Rrahmani

S-a aflat cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Albion Rrahmani. Atacantul kosovar s-a integrat imediat la formaţia giuleşteană şi l-a făcut uitat pe Marko Dugandzic. Şeful departamentului de scouting de la formaţia de sub Grant, Daniel Sandu, a spus totul despre mutarea lui Rrahamni în Giuleşti.

Daniel Sandu a dezvăluit că giuleştenii l-au remarcat pe Albion Rrahmani în partida pe care CFR Cluj a jucat-o cu fosta echipă a atacantului, Ballkani. În ciuda faptului că clujenii au câştigat meciul respectiv, şi Rrahmani nu a marcat, kosovarul le-a atras atenţia giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a atras atenția la meciul retur cu CFR, de la Cluj, chiar dacă FC Ballkani, echipa lui, a pierdut cu 1-0 și el nu a marcat.

Așa am început să-l urmărim, să ne interesăm de el, nu doar ca fotbalist, dar și ce fel de om este, pentru că asta contează enorm pentru noi, când alegem un jucător.

Am luat referințe de la colegi de-ai lui. Mirlind Daku, pe care am vrut să-l luăm, ne-a și zis: «Luați-l că este foarte bun!»

Venea mai repede, dar ne-au rugat cei de la Ballkani să-l lăsăm să joace și cu FC Larne în Conference League, unde a marcat câte un gol în ambele întâlniri”, a declarat şeful departamentului de scouting de la Rapid, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 1-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” Vezi toate știrile
Citește și