Închide meniul

Mihai Stoica vrea ca FCSB să joace precum o echipă din Premier League: „Trebuie să învăţăm şi noi”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2023, 10:55

Mihai Stoica vrea ca FCSB să joace precum o echipă din Premier League: „Trebuie să învăţăm şi noi

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica vrea ca FCSB să joace precum o echipă din Premier League. Oficialul roş-albaştrilor a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook cu jocul de posesie al celor de la Brighton, revelaţia sezonului trecut din prima ligă engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Roberto De Zerbi a încheiat sezonul trecut pe locul 6 şi va juca în această toamnă în grupele Europa League.

Mihai Stoica vrea ca FCSB să joace precum o echipă din Premier League: „Trebuie să învăţăm şi noi”

Mihai Stoica are mari speranţe în ceea ce priveşte jocul lui FCSB. Oficialul vicecampioanei României are deja un model pentru echipa sa. Mihai Stoica este impresionat de jocul lui Brighton, echipa antrenată de Roberto De Zerbi, revelaţia sezonului trecut din Premier League.

Oficialul roş-albaştrilor a postat pe contul său de Facebook un videoclip cu jocul de posesie al „pescăruşilor” şi speră ca FCSB să ajungă să joace la fel ca formaţia care a încheiat pe locul 6 sezonul trecut din Premier League.

„Trebuie să învățăm să jucăm și noi așa, dar mai durează”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

Brighton va debuta în Europa League în acest sezon, acolo unde a fost repartizată într-o grupă din care mai fac parte Ajax, Marseille şi AEK Atena.

În acest început de sezon din Premier League, echipa lui Roberto De Zerbi are două victorii şi o înfrângere.

Veste excelentă pentru FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători importanţi, Adrian Șut și Alexandru Băluță, revin la derby-ul cu Universitatea Craiova, care se dispută în această seară, de la ora 21:45, pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, Adrian Şut şi Alexandru Băluţă au fost refăcuţi şi ar putea intra pe teren încă din primul minut în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Universitatea Craiova: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Haruț (Ngezana), Radunovic – Olaru, Șut, Djokovic – Băluță, Compagno, Octavian Popescu

În ultimul meci din Liga 1 FCSB a fost învinsă cu 2-1 de către UTA Arad. Roş-albaştrii au deschis scorul, în minutul 4, prin Florinel Coman, dar arădenii au întors rezultatul partidei, prin golurile marcate de Fabry (min. 18, penalty) şi Godberg Cooper (min. 60).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și