Închide meniul

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători importanţi revin la derby-ul cu Universitatea Craiova

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2023, 15:35

Reclamă
Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători importanţi revin la derby-ul cu Universitatea Craiova

Veste excelentă pentru FCSB!

Adrian Şut, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători importanţi, Adrian Șut și Alexandru Băluță, revin la derby-ul cu Universitatea Craiova, care se dispută mâine, de la ora 21:45, pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi ar putea fi titulari în derby-ul de mâine cu Universitatea Craiova.

Veste excelentă pentru FCSB!

Potrivit fanatik.ro, Adrian Şut şi Alexandru Băluţă au fost refăcuţi şi ar putea intra pe teren încă din primul minut în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Universitatea Craiova: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Haruț (Ngezana), Radunovic – Olaru, Șut, Djokovic – Băluță, Compagno, Octavian Popescu

În ultimul meci din Liga 1 FCSB a fost învinsă cu 2-1 de către UTA Arad. Roş-albaştrii au deschis scorul, în minutul 4, prin Florinel Coman, dar arădenii au întors rezultatul partidei, prin golurile marcate de Fabry (min. 18, penalty) şi Godberg Cooper (min. 60).

Reclamă

Mircea Rednic a suferit un infarct la meciul cu FCSB! Din fericire, antrenorul lui UTA se simte bine şi a fost externat.

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Istvan Kovacs după UTA – FCSB 2-1! Derapaj xenofob în timp ce îl acuza pe arbitru

La meciul UTA – FCSB 2-1, în camera VAR s-a aflat fratele lui Istvan Kovacs, Szabolcs. În timp ce făcea declaraţii dure la adresa lui Istvan Kovacs, Gigi Becali a avut un nou derapaj xenofob.

Meciul a fost câştigat de arbitri. Nu atinge mâna şi tu zici ca e 11 metri. Nu vezi de 1000 de ori… cum poţi să spui că s-a atins minge cu mâna, la spate. Din piept atinge şi mâna, dar din instinc. Chiar dacă a atins mâna, a atins pieptul şi s-a dus în mână. Nu e 11 metri, dar a ţipat el. În întreb pe Istvan Kovacs, ăsta: ‘Mai ai ceva nepoţi? Să mă ţii toată viaţa, câtă viaţă mai am, să mă ţii în lovituri de astea?’.

Reclamă 4 / 0/3

De când sunt în fotbal numai belele am avut cu Istvan şi tot timpul numai belele, belele, belele. Este arbitru mare, dar cum la mine când mă arbitrează numai greşeşte. Nu mai e mare cu mine. Acum mi l-a dat şi pe frate-su. De unde l-a scos, din căciula? Mai are vreun nepot să îl facă arbitru? Ca să fie toţi ungurii la mine? Să îi pună la mine la VAR şi la centru. Cum să mai iei campionate după?

Ungurii au cu mine ceva. De ce au cu mine? Pentru că mă lupt cu CFR. Ei stau la CFR. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan. Trebuie văzut, la integritate, cu câţi bani l-a luat. E 1.800 de euro metru… ia să vedem, cu cât ţi l-a dat ţie? Integritate, nu?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB: „Doctorița de acolo a făcut ochii mari!”

Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB. Antrenorul celor de la UTA a spus că dacă mai întârzia puţin, totul se putea transforma într-o tragedie.

Antrenorul celor de la UTA a dat detalii şi despre momentele în care a simţit primele dureri în piept, chiar în timpul meciului cu FCSB.

Imediat după primul gol al nostru (n.r. – 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumneavoastră și v-am strivit!». 

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare. 

I-am zis lui «dochi» (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniștit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări. 

Reclamă

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, „e bine, doamnă?”, venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui”, a spus Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și