Închide meniul

Mihai Stoichiţă a dat detalii despre întâlnirea Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „El mi-a spus că vrea să discutăm”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 12:11

Mihai Stoichiţă a dat detalii despre întâlnirea Gigi Becali – Răzvan Burleanu: El mi-a spus că vrea să discutăm”

Mihai Stoichiţă a dat detalii despre întâlnirea Gigi Becali - Răzvan Burleanu

Mihai Stoichiță, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoichiţă a dat detalii despre întâlnirea Gigi Becali – Răzvan Burleanu. Planificata întâlnire nu a mai avut loc după declaraţiile lui Gigi Becali despre Iuliana Demetrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă susţine că nu el a venit cu ideea întâlnirii dintre patronul FCSB şi preşedintele FRF.

Mihai Stoichiţă a dat detalii despre întâlnirea Gigi Becali – Răzvan Burleanu

Am avut nişte convorbiri prin care şi el mi-a spus că vrea să discutăm. În niciun caz nu l-am implorat pe Gigi Becali să vină la FRF. A fost de comun acord. Apoi a fost episodul cu arbitra de la fete şi a căzut tot deocamdată. O să vedem.

Politica arbitrilor vine din partea UEFA. Eu nu îi văd pe ei în Federaţie. Au un sediu separat, în clădirea cealaltă. Dacă tu vrei să îi spui unui arbitru, nu poţi, că nu te întâlneşti cu ei.

Gigi Becali nu trebuia să intervină cu un exemplu din zona feminină.

Reclamă

A fost neinspirat total. Nu a fost ideea mea ca Gigi Becali să discute cu Burleanu. A fost o discuţie de principiu”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Răzvan Burleanu i-a cerut lui Gigi Becali să prezinte scuze

Răzvan Burleanu i-a cerut lui Gigi Becali să îi prezinte scuze arbitrei Iuliana Demetrescu.

Am fost mâhnit să văd declarațiile domnului George Becali, niște afirmații care consider că nu au ce căuta în societatea contemporană. România este un stat modern, iar Federația Română de Fotbal împărtășește valorile europene, motiv pentru care nu va accepta niciodată astfel de remarci, care ne duc cu gândul la un ev mediu patriarhal.

Reclamă 4 / 0/3

Iuliana Demetrescu este unul dintre cei mai apreciați arbitri din fotbalul feminin la nivel internațional și va reprezenta România la Campionatul Mondial din această vară, în Australia și Noua Zeelandă.

Profilul unui patron, care se consideră stăpân în relația cu proprii antrenori și jucători, și care are un comportament discriminator pe criterii de gen și nu numai, nu are un viitor în fotbalul european. În aceste condiții, având în vedere diferențele de valori și viziune pe care le avem, consider că o întâlnire între mine și domnia sa nu poate să aibă loc.

Aștept ca domnul Becali să arate bărbăția despre care ne vorbește și să aibă curajul și demnitatea de a recunoaște că a greșit, să iasă public și să prezinte scuze Iulianei Demetrescu și celorlalte femei din fotbalul românesc, și nu numai, care s-au simțit lezate de declarațiile acestuia. Apoi, vom putea discuta din nou despre o întâlnire între mine și dumnealui”, a spus Răzvan Burleanu pentru sursa citată.

Gigi Becali a refuzat să îi prezinte scuze arbitrei

Gigi Becali a refuzat să îi prezinte scuze arbitrei Iuliana Demetrescu. Patronul FCSB a motivat gestul prin faptul că nu a jignit-o pe arbitră.

Să fie clar pentru toată lumea ceea ce vă voi declara acum. Nu îmi voi cere scuze nimănui. Eu nu am jignit-o deloc pe acea femeie. Dăcă cineva o lovește cu mingea în sâni ce face? Tată, eu chiar vorbesc serios și nu vreau ca femeia aia să se simtă jignită. Nu mi-a făcut nimic și nici eu nu i-am făcut ceva. Am spus de sâni, păi nu are sâni? Cu ce am jignit-o?

Răzvan Burleanu începe să se comporte ca un copil mic și văd că el caută acum motive de ceartă cu mine și se supără aiurea. Nu mai vrea să se întâlnească cu mine? Foarte bine! Dar atunci de ce îl pune pe Stoichiță să mă sune? Și azi Stoichiță m-a sunat. Eu nu vreau scandal cu FRF, dar vad că ei mă amenință pe mine cu nu știu ce comisie și tot ei mă sună prin Stochiță. Păi așa merge treaba?

Nu vreau să îmi stric sfârșitul de săptămână cu Burleanu și cu supărările lui, dar să îi transmiteți că nu îmi voi cere nicio scuza și că nu am nimic și cu fata aia arbitru”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și